Hyppää sisältöön

Oliko talvella mielestäsi jossain erityisen liukasta tai aurattiinko väyliä ajoissa – miten talvikunnossapito onnistui kuluneena kautena?

Lahden kaupungin kunnallistekniikka kerää palautetta 2020-2021 talvikauden toteutuneesta kunnossapidosta. Miten sinä koet menneen talvikunnossapidon onnistuneen? Tai mikä uusi noin 2 km pituinen pyöräväylä sinusta tulisi olla talviharjattava ensi kaudella? Auta kaupunkia kehittämään toimintaansa asukkaita palvelevammaksi vastaamalla kyselyyn ja voit voittaa.

Talvikausi 2020-2021 toteutui erittäin talvisena ja haastaviakin aikoja koettiin. Kaupunki myös testasi kuluneena kautena uuden tyyppistä liukkaudentorjuntaa pyöräväylillä. Toiminnan kehittämiseksi palaute toimintatavoista ja laatutasosta on arvokasta, ja toivoisimme että sinäkin antaisit aikaasi noin 10 minuuttia ja vastaisit kyselyyn. Kyselyn tuloksista kootaan yhteenveto, joka toimii kunnossapidon toiminnan kehittämisen ja arvioinnin pohjalla seuraaville kausille.

Vastaa kyselyyn ja voit voittaa!

Kysely on avoinna 30.4.2021 asti, jonka jälkeen vastaukset kootaan ja talvikunnossapidon ongelmakohdat pyritään niistä tunnistamaan. Vastaukset käsitellään anonyymistä eikä tuloksista ei yksittäisiä vastaajia pystytä erottamaan. Kyselyyn vastanneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan S-ryhmän 100 euron lahjakortti. Alla on linkki kyselyyn, kiitos paljon ajastanne!

 

Siirry vastaamaan tästä

Kysy lisää