Hyppää sisältöön

Operaatio Hiekkamyrsky siirtyy sään vuoksi – uusi ajankohta 26.–29.4.

Keskustan katujen tehopuhdistus siirtyy viikolla eteenpäin muuttuneen säätilan vuoksi. Operaatio järjestetään 26.–29.4. Toriparkki on maksutta käytössä operaation ajan.

Hiekkamyrskyssä poistetaan ydinkeskustan hiekoitushiekat ja pestään ajoradat, pysäköintipaikat, keskikorokkeet ja kevytväylät.

Hiekkamyrsky-operaatio koskee laajaa aluetta keskustassa. Viikonlopun aluerajaukset ja aikataulun voi tarkastaa oheiselta kartalta.

Puhdistettavalle alueelle asennetaan ajoneuvoja koskevia siirtokehotusmerkkejä noin 2–3 vuorokautta ennen kaupungin puhdistustyön aloittamista. Autot, joita ei ole siirtokehotuksesta huolimatta siirretty, siirretään Kauppatorille. Siirron kulut ovat 130 euroa ja ne peritään auton omistajalta. Siirtokehotukset ovat voimassa, kunnes kaupunki on poistanut siirtokehotusmerkit.

Asukkaat voivat siirtää autonsa Toriparkkiin. Toriparkki on maksutta käytössä torstaista 25.4. klo 19 maanantaihin 29.4 klo 9. Jos käytät pysäköintisovellusta, niin muista ottaa automaattinen kamerapysäköinti pois päältä. Pysäköinnistä ei veloiteta, kun automaattinen kamerapysäköinti on pois päältä. Sovelluksen kautta veloitettuja maksuja ei palauteta.

Lisätietoja

Aihealueet