Hyppää sisältöön

Opiskelijavappu alkaa Lahdessa jo perjantaina 14.4.

Opiskelijoilla on kaikenlaista ohjelmaa, mikä näkyy kaupunkilaisille iloisena kevään aloituksena ja haalariväen kokoontumisina.

Korkeakouluopiskelijat alkavat viettää vappua pari viikkoa ennen varsinaista juhlaa. Jo perjantaina 14. huhtikuuta Niemen kampuksella vappu julistetaan alkavaksi.

– Lahden korkeakouluopiskelijoiden määrä kasvaa vahdilla ja samalla kehittyvät lahtelaiset opiskelukaupunkiperinteet. Vappu on opiskelijoiden juhla-aikaa ja kaupunkina toivomme, että opiskelijat viihtyvät ja näkyvät kaupungissamme sankoin joukoin, Lahden kaupungin kehitysjohtaja Henna Eskonsipo-Bradshaw tuumii.

Opiskelijavappu huipentuu varsinaiseen vappuviikonloppuun. Lauantaina 29.4. Lahden torilla on koko perheen vappurieha (klo 11–15). Torilla on kaikenlaista puuhaa perheille, erityisesti alakouluikäisille, muun muassa opiskelijajärjestöjen vetämiä rasteja. Torisitsit (klo 17–21) ovat avoimet ja ilmaiset kaikille. Torille valmistellaan pöydät, tuolit, lauluvihkot, ja sponsorin tarjoamat alkoholittomat juomat.

Vappuaattona opiskelijat kokoontuvat Pikku-Veskulle ja kokoontuvat neljän jälkeen kulkueeseen.