Hyppää sisältöön

Opiskelijoiden vappu käynnistyy kauppatorilla 10. huhtikuuta

Pitkin huhtikuuta haalarikansa värittää kaupungin katuja, ja ohjelmaa on luvassa myös muille kaupungin asukkaille. Katso Lahen Wapun ohjelma ja nauti vapputunnelmasta!

Vappu käynnistyy virallisella vapun avauksella, joka toimitetaan torilla keskiviikkona 10. huhtikuuta. Aloituksesta alkaa vappujuhlinta, joka kestää tänä vuonna ennätykselliset kolme viikkoa.

Akateeminen pöytäjuhla Torisitsit järjestetään Lahden Kauppatorilla lauantaina 13.4. klo 16–20. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat osallistua yhteislauluun.

Vappurieha on koko perheen ilmainen rastikierrostapahtuma, joka järjestetään Lahden Kauppatorilla lauantaina 27.4. klo 12–15. Tapahtumassa perheen pienimmilläkin on mahdollisuus osallistua erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin ja taiteiluun.

Vappuaattona opiskelijat kokoontuvat Pikku-Veskulle, ja lähtevät kello 16 kiertämään keskustan ympäri lakituskulkueessa. Tule seuraamaan vappukulkueen ja patsaiden lakitustapahtuman vilinää vappuaattona tiistaina 30.4. klo 16–18.

Vappujuhlinta päättyy Lahden sataman vappupiknikiin keskiviikkona 1.5.

Vapun tapahtumien järjestämisestä vastaavat Ylioppilaskunta LTKY, Opiskelijakunta KOE ja Lahden kaupunki.

Lahden Wappu 2024 (ltky.fi)