Hyppää sisältöön

Paavolaan rakennetaan uusi palvelutalo

Rakennus- ja ympäristölupalautakunta käsitteli 12.12. kokouksessaan palvelutalon rakennuslupaa ja Hämeenkatu 24 kiinteistön suojaustoimenpiteitä.

Rakennus- ja ympäristölupalautakunta hyväksyi palvelutalon rakennusluvan Paavolan. Osoitteeseen Kauppakatu 25 voidaan rakentaa 8-kerroksinen erityisryhmäkoti vanhuksille. Rakennukseen on suunniteltu 64 asuntoa ja yhteistilat. Palvelutalo on ensimmäinen osa korttelin uudistuksia.

Hämeenkatu 24 suojaustoimenpiteisiin puututaan pakkokeinoilla

Rakennus- ja ympäristölupalautakunta päätti määrätä osoitteessa Hämeenkatu 24 sijaitsevan kiinteistön omistajan korjaamaan tai levyttämään umpeen rikkoutuneet ikkunat ja ovet, sekä poistamaan irtonaiset rappaukset ja graffitit. Kiinteistön omistajan täytyy myös huolehtia katualueen puhtaanapidosta. Toimenpiteet on tehtävä 23. tammikuuta mennessä. Kaupunki teettää suojaus- ja korjaustyöt omistajan laskuun, jos kiinteistön omistaja ei korjaa puutteita määräaikaan mennessä.

Pakkokeinoja edistetään mahdollisesta muutoksenhausta huolimatta, koska päätöksen täytäntöönpanoa ei yleisen edun vuoksi voida lykätä.

Rakennus- ja ympäristölupalautakunta 12.12.

Aihealueet