Hyppää sisältöön

Radiomäen hankesuunnitelmaluonnos nähtävillä

Radiomäkeä koskeva hankesuunnitelma on asetettu nähtäville 20.1. – 2.2.2022 väliseksi ajaksi, jonka aikana asianosaisilla on mahdollisuus jättää kirjallinen mielipide. Hankesuunnitelma kokoaa yhteen Radiomäkeä koskevat eri kohteet, aikataulut, kustannukset ja kohteiden toteutusmahdollisuudet.
Ilmakuva Radiomäestä lumipeitteessä

Radiomäkeä koskeva hankesuunnitelmaluonnos on julkaistu ja se on nähtävillä kaksi viikkoa 20.1. – 2.2.2022 välisenä aikana. Suunnitelma on esillä hankkeen sivuilla. Lisäksi se esitellään keskustaillassa 20.1. Suunnitelmasta voi jättää kirjallisen mielipiteen nähtävillä olon aikana.

Alueella on useita kunnostettavia, perusparannettavia ja rakennettavia kohteita. Hankesuunnitelman tarkoitus on koota yhteen kaikki Radiomäkeä koskevat kohteet, aikataulut, kustannukset ja niiden toteutusmahdollisuudet.

Hankesuunnitelmassa tarkastellaan seuraavia osa-alueita:

  1. Urheilukentän perusparantaminen
  2. Hiekkakentän alueen perusparantaminen
  3. Urheilukentän katsomon ja kuuluttamon uusiminen
  4. Alueen kasvillisuuden ja puuston käsittely
  5. Liikennejärjestelyiden parantaminen, Radiomäenkadun jalkakäytävä
  6. Portaiden kunnostaminen
  7. Ulkoilureittien kunnostaminen
  8. Leikkikentän kunnostaminen
  9. Esteetön reitti Mannerheiminkadulta
  10. Kuntoportaat

Radiomäen urheilukentän ja leikkipuiston kunnostamisen osalta jatkosuunnittelu on jo käynnissä. Kokonaisuutena hankesuunnitelmassa esitetyt parannukset jakautuvat usealle vuodelle ja kunnostustöiden arvioidaan valmistuvan vuoteen 2026 mennessä. Radiomäki on keskeinen ja lahtelaisille tärkeä virkistys- ja liikunta-alue. Lisäksi Radiomäki on kulttuurihistoriallisesti arvokas, luonnonympäristöltään ja maisemallisesti tärkeä alue.

Tutustu hankesuunnitelmaan ja lue lisätietoja hankesivulta.

Radiomäen hankesuunnitelma