Hyppää sisältöön

Rakkautta ensi polkaisulla – Mankelin loppukausi vain 20 euroa

Ota Mankeli käyttöön nyt ja saat kolmen kuukauden mittaisen kaupunkipyöräkauden 20 eurolla. Sähköistettyjä kaupunkipyöriä on Lahdessa yhteensä 250 kappaletta, ja pyörän voi ottaa käyttöönsä 31 asemalta eri puolilta kaupunkia. Kaupunkipyörällä eli Mankelilla ajavat kevyesti eri-ikäiset pyöräilijät.
Henkilö pyöräile puistossa.

Elokuun loppuun mennessä rekisteröityvät saavat kaudesta 20 euron alennuksen eli loppukausi maksaa yhteensä 20 euroa. Alennuksen saa käyttöön Freebike 2.0 -sovelluksessa oston yhteydessä koodilla SYKSY2022.

– Ensimmäisenä vuonna pyörien suosio on ollut odotettua suurempi, rekisteröityneitä on jo noin 3200, kertoo kunnossapitoinsinööri Anniina Lyijynen Lahden kaupunkitekniikasta.

Kaupunkipyörien kausi alkoi huhtikuussa ja jatkuu säiden salliessa marraskuun 25 päivään asti.

Lahden kaupunkipyöräverkkoa kehitetään

Kaupunkipyörät ovat yhteiskäyttöpyöriä ja ne toimivat sujuvasti muun joukkoliikenteen lisänä. Tavoitteena on kasvattaa pyörien ja asemien määrää ensi vuonna.

Liity kaupunkipyöräilijöiden joukkoon!

Rekisteröidy Kaupunkipyörien lataamalla Freebike 2.0 -sovellus puhelimeesi. Koko kauden lisäksi voit ottaa Mankelin käyttöön myös lyhyemmiksi, päivän ja viikon mittaisiksi kausiksi.

Jokaiseen käyttökertaan sisältyy 30 minuuttia ajoaikaa. Mankeli-pyörien asemat tunnistat turkoosinvärisestä kyltistä, jossa on Mankeli-pyörä logo ja käyttöohjeet. Pyöräasemien sijainti näkyy Freebike 2.0-sovelluksessa sekä Mankelien verkkosivuilla.

Siirry Mankelien verkkosivuille

Lisätiedot