Hyppää sisältöön

Rakokiven Toritiellä muuttuvat liikennejärjestelyt

Toritien ja Kiviraitin alueella tehdään maaleikkausta, uusitaan rakenteita, rakennetaan vesihuoltoa ja tehdään kaapelointeja sekä uusitaan Toritien hidastetöyssyt. Töiden toteuttamiseksi Kiviraitin ja Toritien risteysalueen tulee avata, joka aiheuttaa poikkeavia liikennejärjestelyitä alueelle. Työt Toritiellä ja Kiviraitilla aloitetaan 10.8.2021, jolloin liikenne- ja työmaajärjestelyt pystytetään.
Periaatekuva Toritien töistä ja kulkemisesta.

Rakokiventieltä Toritielle pääsee kulkemaan vanhaa ja juuri rakennettua Rapparintietä pitkin. Urheilutien päästä Toritielle pääsee kulkemaan rakennettua Toritietä pitkin. Laturintien rakentamisen lisäksi Toritiellä uusitaan hidastetöyssyjä. Tie joudutaan katkaisemaan työalueen kohdalta, jolloin kulku tapahtuu edellä mainittuja reittejä pitkin.

Työt aloitetaan Toritie 8:n hidasteesta, josta edetään kohti Kiviraittia. Hidasteet käydään lävitse yksi kerrallaan ja yhden hidasteen uusimistöissä kestää noin viikon verran.

Jalankulku ja pyöräily on mahdollista Toritiellä normaalisti. Kiviraitin työalueen ohi kevyelle liikenteelle aidataan kulku. Tulevista töistä ja niiden vaikutuksista tiedotamme myöhemmin.

 

Rakokiventien päädyn liikennejärjestelyt ja kulkeminen.
Urheilutien päädyn liikennejärjestelyt ja kulkeminen.

Pahoittelut häiriöstä!

Lisätietoja antavat:

Vastaava työnjohtaja Aku Korhonen, p. 050 546 0541, aku.korhonen@erkkiheikkilaoy.com, Erkkiheikkilä Oy

Työnjohtaja Juho Sälpölä, p. 044 719 4717, juho.salpola@erkkiheikkilaoy.com, Erkkiheikkilä Oy

Lue lisää Rakokiven kaduista ja puistoista

Rakokiven kehittäminen on osa lähiöohjelmaa

Rakokivi-Nastonharjun kehittäminen on toinen Lahden hankkeista Ympäristöministeriön rahoittamassa lähiöohjelmassa vuosille 2020–2022.

Lue lisää lähiöohjelmasta

Aihealueet