Hyppää sisältöön

Rakokiventien suunnitteluillassa 10.10. kuullaan Rakokiventien kehityksestä ja kahvitellaan Kerro pois! -tyyliin

Illassa esillä on muun muassa Rakokiventien katusuunnittelu, vihersuunnittelu ja valaistus sekä Rakokiven kehittämisen yleiset kuulumiset ja aikataulu

Rakokiventien suunnittelu etenee

Rakokiventien katusuunnittelun lähtökohtia on liikenteen rauhoittaminen, liikenneturvallisuuden parantaminen ja kaupunkivihreän määrän ja laadun korottaminen. Tarkoituksena on parantaa alueen viihtyisyyttä ja korostaa Rakokiven statusta keskustana. Suunnittelussa pyritään edistämään kestävän liikkumisen, kävelyn ja pyöräilyn mahdollisuuksia.

Tule kuulolle suunnitteluiltaan

Tervetuloa Rakokiventien suunnitteluiltaan tiistaina 10.10. klo 17–19 Kukkasen koulun auditorioon (Rakokiventie 2, sisäänkäynti Rakokiventien puolelta). Illassa esillä on muun muassa Rakokiventien katusuunnittelu, vihersuunnittelu ja valaistus sekä Rakokiven kehittämisen yleiset kuulumiset ja aikataulu. Esitysten jälkeen kaupunkiympäristön asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin. Tule kuulemaan luonnoksista ja tapaamaan suunnittelijoita!

Esitysten jälkeen Itäinen kumppanuuspöytä tarjoaa kävijöille Kerro pois! -pullakahvit. Kahvittelun lomassa kumppanuuspöytä jututtaa ajankohtaisista paikallisaiheista. Mielipiteensä pääsee antamaan niin uusista kausivaloista, kuin keinoista elävöittää liikekeskuksen aluetta. Keräämme ideoita Rakokiven elävöittämiseen ja kehittämiseen niin kesällä kuin talvella.

Voit jättää ennakkokysymyksen tai -kommentin 9.10. mennessä tätä linkkiä pitkin.

Tervetuloa!

Rakokiventien perusparannus

Lisätietoja tilaisuudesta