Hyppää sisältöön

Lähde mukaan Ruolan ostoskeskuksen kaavakävelylle 25.4.

Kaavatyökohde kartalla
Kaavakävelyn reitti piirrettynä kartalle.

Ruolan ostoskeskuksen kaavatyö on ollut vireillä vuodesta 2021. Meneillään olevassa kaavatyössä selvitetään Ruolan ostoskeskuksen ja sen tontin käyttömahdollisuuksia yhdessä sen omistajan kanssa.

Lahden kaupunkisuunnittelu järjestää sään ehdoilla tapahtuvan kävelyn Ruolan maakunnallisesti arvokkaaksi luokitellussa kokonaisuudessa. Esittelemme kierroksella Ruolan alueen kokonaisuutta, merkittävyyttä ja näiden asettamia reunaehtoja meneillään olevalle kaavatyölle. Kävelyllä keskustellaan asukkaiden kanssa, mitkä ovat asukkaiden toiveet Ruolan ostoskeskuksen ja palveluiden suhteen. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan alueen tulevaisuudesta!

Kaavaluonnosten tullessa aikanaan nähtäville, näistä järjestetään oma tilaisuutensa. Ostoskeskuksesta on aiemmin toteutettu rakennushistoriaselvitys, joka on luettavissa kaavatyökohteen verkkosivulla.

Paikalla ovat kaavoitusarkkitehti Tuomas Helin, suunnittelupäällikkö Pirkko-Leena Jakonen, museon tutkija Roosa Ruotsalainen ja korjausrakentamisen asiantuntija Anssi Malinen.

Aika: Ti 25.4. klo 17.30-18.30, Viipurintie 1, Möysä
Paikka: Lähtö ostoskeskuksen edestä, korjauksessa olevan Sukeltaja-patsaan luota

Lisätietoja kaavatyökohteesta: https://www.lahti.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkiympariston-suunnittelu/asemakaavoitus/kaavatyokohteet/moysa-viipurintie-ruolan-ostoskeskus/