Hyppää sisältöön

Sinfonia Lahden konsertin tuotolla tuetaan Ukrainan lapsia ja koulujen uudelleenrakentamista

Lahden kaupunki ja Sinfonia Lahti kutsuvat alueen yrityksiä ja lahtelaisia Ukraina-tukikonserttiin 1.12.2022 Sibeliustalolle. Konsertin lipputuotto ohjataan lyhentämättömänä Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainan lasten ja koulujen uudelleenrakentamisen avustustyöhön. Tule kanssamme tukemaan tärkeää avustustyötä! - Sibeliustalo juhlavalaistaan konserttipäivänä Ukrainan lipun värein.

Ukraina-tukikonsertti, Dalian Mixtape #2 feat. Leila Josefowicz, järjestetään Sibeliustalossa torstaina 1.12.2022 klo 19. Sinfonia Lahden syyskauteen sisältyvän konsertin johtaa orkesterin ylikapellimestari, ukrainalaissyntyinen Dalia Stasevska. Oman aikamme musiikkiin erikoistunut Leila Josefowicz tekee todellisen uroteon soittamalla kolme konserttoa yhden illan aikana.

Ohjelmistoon on lisätty ukrainalainen teos Hutsul Tryptich. Konsertin aluksi kuullaan myös Ukrainan kansallishymni.

Ukrainan suurlähettiläs Mrs. Olga Dibrova osallistuu konserttiin ja tuo tervehdyksen konserttivieraille. 

Perinteisten konserttilippujen lisäksi myynnissä on hyväntekeväisyyslippuja

Perinteisten konserttilippujen lisäksi myynnissä on hyväntekeväisyyslippuja, joiden hinta on 125 € kappale. Nämä liput oikeuttavat istumapaikkaan salissa samalla tavalla kuin perinteinen konserttilippu, avustuksen summa on suurempi. Kaikki liput ovat ostettavissa Lippupisteen myyntikanavissa.

Tärkeintä on kokoontua yhteen auttamaan. Dalia Stasevskan sanoin: Musiikki on minulle ja meille kaikille yhteinen kieli.

Jokainen Sinfonia Lahden Ukraina-hyväntekeväisyyskonsertin vieras on tukemassa Ukrainan lapsia ja koulujen uudelleenrakentamista.

Lahjoita Kirkon Ulkomaanavun kautta – viestiksi Sinfonia Lahti 2022

Lipun oston lisäksi yritysten ja yksityishenkilöiden on mahdollista lahjoittaa suoraan Kirkon Ulkomaanavun kautta. Vastikkeettomat tukilahjoitukset voi ohjata Kirkon Ulkomaanavun tilille seuraavin tiedoin: Nordea FI33 1572 3000 5005 04, viestiksi Sinfonia Lahti 2022. Vain tällä viestillä tehdyt verkkopankkilahjoitukset voidaan linkittää Sinfonia Lahden Ukraina-tukikonserttiin. Tämän kampanjan viimeinen lahjoituspäivä on sunnuntai 4.12.2022.

Ukraina-tukikonsertin ohjelma

Dalian Mixtape #2 feat. Leila Josefowicz
To 1.12.2022 klo 19 Sibeliustalo
Sinfonia Lahti
Dalia Stasevska, kapellimestari
Leila Josefowicz, viulu

Mykhailo Verbytsky: Štše ne vmerla Ukrajiny i slava, i volja – Ukrainan kansallishymni
Karl Hartmann: Concerto funèbre viululle ja jousiorkesterille
Thomas Adés: Viulukonsertto (Concentric Paths)
Myroslav Skoryk: Hutsul Tryptich
Helen Grime: Viulukonsertto

KOKO Lahti tukee hyväntekeväisyyskonserttia valaisemalla Sibeliustalon torstaina 1.12. Ukrainan lipun värein.

Lisätiedot

Lahden kaupunki
Sinfonia Lahti, intendentti Maija Kylkilahti, 050 518 4486

Lahjoitustiedot konserttivieraille:
Kirkon Ulkomaanapu Keräyslupa RA/2019/723, voimassa 1.1.2020-31.12.2024, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta, myöntänyt Poliisihallitus

sinfonialahti.fi