Hyppää sisältöön

Sinfonia Lahden maksuton puistokonsertti Mukkulan tapahtumapuistossa 12.6.

Klassinen musiikki soi suvi-illassa, kun Sinfonia Lahti jalkautuu Mukkulan tapahtumapuistoon keskiviikkona 12.6.2024 kello 18. Konsertin johtaa kapellimestari Dalia Stasevska. Konsertti on kaikille avoin. Tapahtumapuistossa on konserttivieraille piknikalue sekä ruokailijoiden teltta-alue.

Sinfonia Lahti jalkautuu Mukkulan tapahtumapuistoon keskiviikkona 12. kesäkuuta kello 18.

Katso konsertin livelähetys Youtubessa

– Puistokonserttia on toivottu pitkään ja nyt viimein se toteutuu. Puistokonsertissa orkesteri tulee lähelle kaupunkilaisia ja mikä sen parempaa kuin klassinen musiikki suvi-illassa, kertoo Sinfonia Lahden intendentti Maija Kylkilahti.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Lahden kaupunki, Sinfonia Lahti sekä Möysän Musaklubi ja Soundfest.

Puistokonsertin ohjelma

– Sinfonia Lahti tunnetaan maailmalla yhtenä ja ainoana Sibelius-orkesterina, joten ohjelmaan on koottu tunnetuimpia Sibeliuksen kappaleita, jatkaa Kylkilahti.

– Konsertti päättyy oikeutetusti Finlandiaan. Jollei Finlandiaa ole aiemmin kuullut live-orkesterin soittamana, niin nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus.

Puistokonsertissa orkesteria johtaa Sinfonia Lahden ylikapellimestari Dalia Stasevska. Tapahtuman juontaa intendentti Maija Kylkilahti. Konsertti alkaa kello 18 ja kestää reilun tunnin. Konsertilla on säävaraus.

Jean Sibelius: Karelia-sarja
Jean Sibelius: Valse triste
Jean Sibelius: Sinfonia nro 5
Jean Sibelius: Finlandia

Puistokonsertissa voi nauttia piknik-eväitä tai Show & Dinner -paketista

Puistokonsertissa voi nauttia omia eväitä piknik-alueella tai Show & Dinner -paketista ruokailijoiden teltassa. Myös alaikäiset voivat ruokailla teltassa.

Show & Dinner -ruokailijoille varataan istumapaikat telttaan, josta on näkymä esiintymislavalle. Ruokailu on katettu ennen konserttia klo 16.30–18. Tarjolla on maistuva ja maltillisesti hinnoiteltu menu. Oma paikka kannattaa varmistaa pöytävarauksella. Ruokailun pöytävaraukset voi tehdä osoitteesta: moysa.fi/showdinner

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtumapuistoon on kielletty. Alueella on A-oikeudet.

Mukkulan tapahtumapuisto sijaitsee Mukkulan kaupunginosassa, Ritaniemen kärjessä, upean Vesijärvimaiseman ympäröimänä.

Lisätiedot

Lahden kaupunki
tapahtumapäällikkö Inkeri Määttä, 044 416 3890
Sinfonia Lahti, intendentti Maija Kylkilahti, 050 518 4486

sinfonialahti.fi

Ruokailun pöytävaraukset osoitteesta: moysa.fi/showdinner

Kuva Veikko Kähkönen