Hyppää sisältöön

Tervetuloa Rälssin asukasiltaan 15.3. Jokimaan ravikeskukselle

Asukastilaisuudessa esitellään Rälssin maan- ja lumenvastaanottoalueen laajennuksen käyttöönottosuunnitelmia

Tervetuloa Salpamaa Oy:n ja Lahden kaupungin asukastilaisuuteen keskiviikkona 15.3. klo 17:30–19 Jokimaan ravikeskuksen 5. kerroksen kabinettiin (Jokimaankatu 6). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Illan esitykset ja keskusteluosiota on mahdollista seurata myös verkossa Teams-palvelussa klo 17:30-18:30. Paikan päällä on mahdollista jatkaa keskustelua kartta-aineiston äärellä klo 19 saakka.

Toivotamme tervetulleeksi kaikki lähistön asukkaat ja alueen kehityksestä kiinnostuneet!

Illan aiheena maanvastaanottoalueen laajennusalueen käyttöönotto

Tilaisuudessa Salpamaa Oy:n edustajat esittelevät Rälssin maan- ja lumenvastaanottoalueen ympäristöluvan muutoksen hakemista. Ympäristöluvan muutos liittyy maanvastaanottoalueen laajennusalueen käyttöönottoon. Laajennusalueen käyttöönotossa Helsingintien nykyinen kulkuyhteys korvattaisiin Ala-Okeroistentieltä maankaatopaikalle johtavalla uudella kadulla eli Rälssinmäenkadulla, ja maanvastaanottoalueen toimintoja sijoitetaan hieman eri tavalla.

Lisäksi Lahden kaupunkiympäristön palvelualueen edustajat ovat paikalla esittelemässä Rälssin virkistysalueen yleissuunnitelman kuulumisia sekä Rälssinmäenkadun suunnittelua.

Lyhyiden esitysten jälkeen on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Voit jättää kysymyksiä myös ennakkoon Google Forms -lomakeella 14.3. saakka.

Tervetuloa!

Asukasillan muistio 15.3.2023

Lisätietoja