Hyppää sisältöön

Tiistairekry auttaa ravintoloita saamaan työntekijöitä

Huhtikuun Tiistairekry -tapahtumassa neljä työnantajaa etsii tekijöitä ja osaajia ravintola-alalle. Tapahtuma järjestetään Palvelutorilla Kauppakeskus Triossa 9. huhtikuuta klo 14–16.

Tiistairekryssä on paikalla neljä ravintola-alan työnantajaa. Työnantajat ovat Hämeenmaa, Pincho Nation, AiCan Happy People ja Visio henkilöstöratkaisut.

Tiistairekry on mainio tilaisuus tavata työnantajia henkilökohtaisesti ja esitellä heille omaa osaamistaan.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet ilman aiempaa kokemusta tai osaamista ravintola-alalta. Osallistujan kannattaa päivittää ansioluettelo kuntoon, sillä tapahtumassa on mahdollisuus päästä suoraan työhaastatteluun.

– Ravintola-alalla on nyt paljon työpaikkoja tarjolla. Tiistairekry on loistava  matalan kynnyksen tapahtuma kaikille uusia työmahdollisuuksia etsiville. Myös alalle pyrkivien on mahdollista päästä eteenpäin esimerkiksi oppisopimuksella, rohkaisee työllisyys- ja yrityskoordinaattori Sirja Westman.

Mikä on Tiistairekry?

Tiistairekry on Lahden kaupungin työllisyyspalvelujen tapahtuma, joka järjestetään kerran kuussa tiistai-iltapäivänä klo 14–16 kauppakeskus Trion 2. kerroksessa Palvelutorilla.

Tiistairekry helpottaa yritysten rekrytointeja ja kohtauttaa potentiaaliset työnhakijat ja työnantajat keskenään.

Lisätietoja