Hyppää sisältöön

Torin liiketilaan etsitään yrittäjää

Torin liikehuoneistoon etsitään nopealla aikataululla yrittäjää. Haemme vuokralaista, jolla on halua kehittää Lahden keskustaa ja kauppatoria pitkäjänteisesti.
Vuokrattavassa kiinteisössä on isot ikkunat torille

Kaupunkitekniikan hallinnassa olevaan torin liikehuoneistoon (Vapaudenkatu 7B) etsitään yrittäjää pitkäaikaiseen vuokrasuhteeseen. Liikehuoneiston sisäpinta-ala on noin 36,9 m², lisäksi ulkopuolella on katettua tilaa. Tilassa on wc, mutta ei henkilökunnan sosiaalitiloja.

Kaupunkiympäristölautakunta on hyväksynyt 24.4. kokouksessaan liiketilan vuokrahinnaksi 750 € kuukaudessa + kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Vuokra ei sisällä sähköä ja vettä.

Liiketilan luovutusehdot

Vuokraajalla tulee olla halu kehittää keskusta-aluetta ja toimia Kauppatorin alueella pitkäaikaisesti. Vuokralaisen tulee osoittaa liiketoimintansa vakavaraisuus ja esittää liiketoimintasuunnitelma, jossa osoitetaan mm. liiketoiminnan kannattavuus tässä tilassa.

Tilasta kiinnostuneiden tulee toimittaa luovutusehtojen mukainen suunnitelma sähköpostilla osoitteeseen sami.kollanus@lahti.fi maanantaihin 29.4.2024 klo 15:00 mennessä.

Lisätiedot

Sami Kollanus
aluelupavastaava
050 398 5438
Lahden kaupunki