Hyppää sisältöön

Tule kuulemaan, miten Pikku-Vesijärven puisto kunnostetaan asukkaiden ideoiden pohjalta 24.1.

Pikku-Vesijärven puiston suunnittelu on edennyt asukkaiden esittämien toiveiden ja mielipiteiden pohjalta. Asukkaat ovat päässeet kertomaan mielipiteensä sekä 1.11. järjestetyssä asukastilaisuudessa, että verkkokyselyssä, johon tuli yli 150 vastausta.

Kuule suunnitelmista tarkemmin asukastilaisuudessa 24.1.

Tule kuulemaan suunnitelmista asukastilaisuuteen 24.1. klo 17:30 Palvelutorin Lava-tilassa (kauppakeskus Trio 2. krs) tai verkossa Teams-palvelussa. Teams-linkin löydät täältä. Tilaisuus kestää noin tunnin.

Puistoon on suunniteltu mm. lasten seikkailupaikka, uusi ulkokuntoilualue tankotanssitankoineen sekä uusia oleskelualueita. Tilaisuudessa pääset tutustumaan Pikku-Vesijärven puiston kunnostuksen suunnitelmiin ja esittämään mielipiteesi suunnitelmasta vielä, kun sen muokkaaminen on mahdollista. Esittelemme, millaisia ideoita ja mielipiteitä asukkailta saatiin puiston kunnostukseen, ja millaisella aikataululla rakentaminen käynnistyy. Tule kuulolle!

Lisätietoja: Pauliina Kivineva, vuorovaikutussuunnittelija, 044 483 1510 / pauliina.kivineva@lahti.fi

Liikuntapaikalle monen liikkeen laitteita ja tankotanssitankoja

Nykyisellä kuntoilualueella olevat ulkokuntoilulaitteet uusitaan. Äänestyksessä asukkaat antoivat selkeän enemmistön ulkokuntoilulaitteille, joissa on monta liikettä samassa. Kuntoilulaitteeksi onkin valittu useita liikkeitä mahdollistava street workout -laite. Lisäksi ratapenkan viereen esitetty ratamaista toimintaa, jossa esimerkiksi hyppiminen ja tasapainoilu on mahdollista. Suunnittelussa on huomioitu, että viereisen Kisapuiston ulkokuntoilupaikalle on tulossa urheilullisemmat painolliset laitteet.

Tankotanssitankoja toivottiin moneen kertaan, ja niiden paikka on esitetty suunnitelmassa Pikku-Vesijärven rantaan. Lisäksi Pikku-Vesijärven kilometrin kierrokselle lisätään maisemaan sopivat merkkipaalut 100 m välein asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Lasten seikkailupaikka luonnonmukainen

Lasten seikkailupaikasta toivottiin luonnonmukaista, luontoa hyödyntävää sekä esimerkiksi rakentelua ja luovaa toimintaa tarjoavaa paikkaa. Seikkailupaikkaan onkin suunnitteilla eläväinen ja polveileva polku, joka tarjoaa innostavaa tekemistä, nähtävää ja koettavaa monen ikäisille. Suunnitteilla on myös asukkaiden toivoma piknik-paikka.

Tänä kesänä rakennetaan liikunta- ja kuntoilupaikka sekä lasten seikkailupaikka. Pysäköinti- ja pelipaikka rakennetaan myöhemmin, jottei pysäköintipaikat ole poissa käytöstä tapahtumien suurkesänä.

Tule kuulemaan lisää suunnitelmista tilaisuuteen 24.1. Lahden Palvelutorille tai MS Teamsiin. Tervetuloa!

Teams-osallistumislinkki ja lisätietoja suunnittelusta: Pikku-Vesijärven puiston yleissuunnitelma

Lisätietoja