Hyppää sisältöön

Tule mukaan työnhakukurssille Pajulahteen

Järjestämme yhdessä Opetus ja kulttuuriministeriön kanssa keväällä kaksi työnhakuun liittyvää Aktiivisuutta ja tietoa arkeen ja työnhakuun -kurssia työttömille.

Kurssin tarkoitus on lisätä osallistujien tietoa ajankohtaisista työnhakuun liittyvistä mahdollisuuksista. Kurssilla käydään läpi työnhakuprosessia, työnhakutaitoja, yrittäjyyttä ja harjoitellaan itse työnhakua. Lisäksi kurssilaiset pääsevät osallistumaan matalan kynnyksen liikuntakokeiluihin ja saavat tietoa ravinnosta sekä terveellisistä elämäntavoista. Asiantuntijaosuuksilla pureudutaan elämänhallintaan liittyviin työkaluihin, itseluottamuksen synnyttämiseen ja positiiviseen ajatteluun.

Kurssin pituus on 5 vuorokautta. Kurssiin kuuluu monipuolinen kurssiohjelma ja majoitus täysihoidolla. Kurssit ovat OKM:n tukemia ja maksuttomia osallistujille.

Kenelle? Työttömille, jotka ovat ilman työtä ja ovat kokopäivätyöhön käytettävissä, tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Myös pitkähköksi ajaksi lomautetut voivat olla opintosetelitoiminnan kohderyhmänä.

Pajulahden sivut

Lisätietoa

Hinta: Maksuton.

Sisältö: Hotellimajoitus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen) sekä asiantuntijoiden suunnittelema ja ohjaama kurssiohjelma.

Kurssiajankohta II 12.-17.3.2023
ilmoittautuminen viimeistään 23.2.2023

Kurssiajankohta III 16.-21.4.2023
ilmoittautuminen viimeistään 30.3.2023

Ilmoittautumiset:
Sandra Sälke-Matilainen
p. +358 44 7755 206
sandra.salke-matilainen@pajulahti.com

Lisätietoja kurssista ja sen sisällöstä:
Tuomo Nurminen
p. +358 44 7755 369
tuomo.nurminen@pajulahti.com