Hyppää sisältöön

Valtatie 12 parantaminen välillä Uusikylä-Tillola -tiesuunnitelma on nähtävillä

Uudenmaan ELY-keskus on laatinut valtatie 12 parantamiseksi tiesuunnitelman Lahden ja Iitin alueille välille Uusikylä-Tillola. Suunnitelma on asetettu nähtäville 19.5.-18.6.2021 väliseksi ajaksi, jonka aikana asianosaisilla on mahdollisuus antaa suunnitelmasta muistutus.

Tiesuunnitelmasta on julkaistu 19.5.2021 ELY-keskuksen verkkosivuilla kuulutus, asia on kuulutettu myös Lahden kaupungin verkkosivuilla.

Suunnitelman sähköiseen aineistoon voi tutustua ELY-keskuksen tietoverkossa ja tulosteisiin Lahden Palvelutorilla (Lahti-Piste/Osallistumistila Kymppi) sekä Iitin kunnankirjastolla (Kausansaarentie 3, Kausala).

Kiinteistön omistajilla ja muilla asianosaisilla sekä niillä, joiden asumiseen, työntekoon tai muihin oloihin suunnitelma saattaa vaikuttaa, on mahdollisuus muistutusten tekemiseen suunnitelmasta. Lue tarkemmin muistutuksen jättämisestä Uudenmaan ELY-keskuksen kuulutuksesta. Lisätietoja suunnitelmasta antaa Uudenmaan ELY-keskuksessa Anna Elf puhelin 0295 021 395, anna.elf@ely-keskus.fi. Uudenmaan elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskus.