Hyppää sisältöön

Varhaiskasvatuspalvelut kutsuvat huoltajia arvioimaan toimintaansa

Päijät-Hämeen kaikissa kunnissa toteutetaan varhaiskasvatuspalvelujen arviointikysely verkkokyselynä. Palautetta pyydetään kaikilta Päijät-Hämeen alueella kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lasten huoltajilta, palvelutoimintaan osallistuvalta henkilöstöltä sekä 3–5-vuotiailta lapsilta. Kysely on avoinna 5.2.2023 asti.

Huoltajat pääsevät vastaamaan sähköpostiinsa saamansa linkin tai kunnan verkkosivuilla olevan linkin kautta. Lapset vastaavat kyselyyn varhaiskasvatuspaikassaan henkilöstön avulla. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kuntien tavoitteena on varhaiskasvatuspalvelujen jatkuva parantaminen. Siksi on tärkeää saada palautetta siitä, miten kunnat ovat palvelutehtävässään onnistuneet.

Varhaiskasvatuspalvelujen seudullinen arviointikysely toteutetaan nyt neljättä kertaa. Kyselystä saadaan päiväkoti- tai toimipaikkakohtaiset, kuntakohtaiset ja seudulliset tulokset. Kyselyn seudulliset tulokset julkistetaan huhtikuun kuluessa 2023.

Kyselyssä ovat mukana Asikkalan, Hartolan, Heinolan, Hollolan, Iitin, Kärkölän, Lahden, Orimattilan, Padasjoen ja Sysmän kunnat.

Seutuyhteistyönä on jo vuosia toteutettu myös vastaavanlaiset esi- ja perusopetuksen arviointikyselyt, joiden aika seuraavan kerran on kevättalvella 2024.

Lisätietoja

Sivistyspalveluiden seudullinen kehittäminen
Kehittämispäällikkö Anjariitta Carlson, p. 050 398 5751, anjariitta.carlson@lahti.fi

Varhaiskasvatus ja esiopetus – Lahti
Päiväkodinjohtaja Maarit Raitala, p. 050 398 5475, maarit.raitala@lahti.fi