Hyppää sisältöön

Muista vastata hyvinvointi- ja turvallisuuskyselyyn 28.2. mennessä ja osallistut arvontaan

Verkkokyselyllä kerätään tietoa lahtelaisten hyvinvoinnista ja turvallisuuden tunteesta

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan

Kyselyssä pääset vastaamaan omaa hyvinvointiasi ja turvallisuuden kokemustasi koskeviin kysymyksiin. Kyselyssä pääset merkitsemään suoraan kartalle turvattomiksi kokemiasi paikkoja sekä Lahden keskustassa, että omalla asuinalueellasi. Kyselyyn vastataan täysin nimettömästi.

Verkkokysely on auki 8.2.-28.2.2023. Kyselyyn voi vastata verkossa tai paperilomakkeella Lahti-pisteellä Kauppakeskus Trion Palvelutorilla. Vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kolme 20 euron lahjakorttia Lahden Seudun liikenteen matkakorttien lataamiseen ja kaksi 10 kerran lippupakettia Lahden uimahalleihin.

Vastaa hyvinvointi- ja turvallisuuskyselyyn verkossa täällä.

Kyselyn tuloksia käytetään hyvinvointi- ja turvallisuustyössä

Lahden kaupunki kerää hyvinvointi- ja turvallisuustyönsä tueksi tietoa kyselyllä asukkaidensa hyvinvoinnista ja koetusta turvallisuudentunteesta.

Tietoa hyödynnetään neljän vuoden välein tehtävän hyvinvointikertomuksen ja –suunnitelman laatimisessa, millä ohjataan kaupungin hyvinvointipolitiikkaa. Siinä kuvataan kaupungin asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä ja niihin vaikuttavia tekijöitä väestöryhmittäin. Hyvinvointisuunnitelman tavoitteita ja toimenpiteitä päivitetään vuosittain osana kunnan taloussuunnittelua. Kysely toimii pohjana myös kaupunkimme asuntopoliittisen ohjelman päivitystyössä ja asuinalueiden kehittämisessä.

Vastaa hyvinvointi- ja turvallisuuskyselyyn täällä 28.2. mennessä

Lisätietoja