Hyppää sisältöön

Vastaa kyselyyn ja kerro, miten kehittäisit Lahden liikuntaolosuhteita

Lahden kaupunki tekee parhaillaan liikuntapaikkaselvitystä. Osana selvitystä Lahden aikuisväestöltä ja seuroilta pyydetään arvioita kaupungin liikuntaolosuhteiden ja -paikkojen nykytilasta sekä näkemyksiä niiden kehittämiseen. Kummallekin kohderyhmälle on oma kyselynsä. Vastausaikaa on jatkettu: vastaa kyselyyn 10.12.2023 mennessä.

päivitys 30.11.2023

Kehittämisehdotuksia kaivataan – asukaskyselyssä mukana palkintoarvonta

  • Asukaskyselyssä kysytään täysi-ikäisten lahtelaisten käyttäjäkokemuksia kaupungin tarjoamista liikuntapaikoista sekä arvioita liikuntapaikkaverkoston nykytilasta.  Lisäksi vastaajilla on mahdollisuus esittää omaa liikkumista edistäviä liikuntapaikkojen kehittämisehdotuksia. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti ja luottamuksellisina. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan 3 kpl kymmenen uinti- ja kuntosalikerran lippupakettia. Asukaskyselylinkki löytyy tämän uutisen lopusta.
  • Seurakyselylinkki on lähetetty sähköpostitse seurojen yhteyshenkilöille. Jokainen seura vastaa kyselyyn vain yhdellä yhteisellä sähköisellä lomakkeella. Yleisseuroissa vastaamisen voi toteuttaa myös lajijaostoittain.

Liikuntajohtaja Aleksi Nyström kannustaa pysähtymään asian ääreen ja vastaamaan.
– Tavoitteenamme on kaupungin liikuntapalvelujen jatkuva kehittäminen. Siksi on tärkeää kuulla asukkaiden ja seurojen näkemyksiä ja kehittämisehdotuksia. Lahti tunnetaan liikunta- ja urheilukaupunkina myös muualla Suomessa ja kansainvälisesti.

Kyselyjen ja selvityksen tuloksia hyödynnetään liikuntapaikkoja koskevan toimenpideohjelman laatimisessa keväällä 2024. Toimenpideohjelmassa linjataan kaupungin liikuntapaikkojen ja -olosuhteiden lähivuosien kehittämistyötä.

Lisätietoa

liikuntapaikkaselvityksestä liikuntajohtaja Aleksi Nyström, aleksi.nystrom@lahti.fi
kyselylomakkeen teknisissä ongelmissa: Ilari Leskelä, p. 050 573 3331 / ilari.leskela(at)nsconsulting.fi

Vastaa liikuntapaikkaselvityksen asukaskyselyyn 10.12.2023 mennessä