Hyppää sisältöön

Vastaa kyselyyn, minkälaista toimintaa toivot Lahden kumppanuuspöydiltä

Oletko kuullut Mukkulan laskiaisriehasta, illallisesta Villähteen taivaan alla, Launeen Perhepuiston puistoruokailusta, kaupungin synttärijuhlista Lahen torilla tai Kerro pois -tilaisuuksista? Niitä kaikkia Lahden kumppanuuspöydät ovat olleet mukana toteuttamassa tai mahdollistamassa.
Illallinen Villähteen taivaan alla

Vastaa asukaskyselyyn 29.3. mennessä, mitä mieltä olet kumppanuuspöytien toiminnasta. Minkälaisia kokemuksia tai toiveita sinulla on? Kyselyyn voi vastata, vaikkei kumppanuuspöytien toiminta olisikaan kovin tuttua.

Kumppanuuspöydissä kehitetään Lahtea ja omaa asuinaluetta

Lahden kumppanuuspöydissä tehdään paikallista toimintaa ja kutsutaan kuntalaisia mukaan osallistumaan. Kumppanuuspöytien toiminta ei ole poliittista toimintaa. Pöydät voivat vaikuttaa ja ottaa kantaa, antaa lausuntoja ja osallistua kaupungin ja palvelujen kehittämiseen.

Kumppanuuspöydät ovat toimineet nyt kaksi vuotta, ja seuraavan kaksivuotiskauden jäsenhaku on juuri päättynyt. Jäsenet ovat kaupunkilaisia, jotka haluavat tehdä yhdessä asukkaittensa näköistä kaupunkia. He ovat aidosti kiinnostuneita kehittämään Lahtea ja omaa asuinaluettaan.

Lahden kaupungilla on neljä kumppanuuspöytää eri kaupunginosissa: eteläinen, itäinen, pohjoinen ja keskusta-alueen kumppanuuspöytä. Kyselystä saatuja tietoa hyödynnetään kumppanuuspöytien toiminnan kehittämisessä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvontaan pääsylippuja visuaalisten taiteiden museoon Malvaan sekä kumppanuuspöytien tuotteita (kangaskasseja, heijastimia yms.) Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Lisätietoja kumppanuuspöydistä löydät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta lahti.fi/kumppanuuspoydat.

Vastaa kyselyyn 29.3. mennessä tästä