Hyppää sisältöön

Vastaa kyselyyn sähköisistä palveluista ja voita Museokortti

Kaupunki selvittää kyselyllä lahtelaisten toiveita ja mielipiteitä sähköisistä palveluista. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme Museokorttia, joilla pääsee maksutta suomalaisiin museoihin vuoden ajan.

Kaupunki priorisoi sähköisten palvelujen kehittämistä kyselyn vastausten perusteella. Toiveiden pohjalta voidaan parantaa nykyisten palvelujen ominaisuuksia tai ottaa työn alle kokonaan uusien sähköisten palvelujen kehittämistä. Lahtelaisten antama palaute on kaupungille erittäin tärkeää.

Tästä pääset vastaamaan kyselyyn

Kyselyyn vastataan nimettömänä, mutta yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Museokortti. Vastata voi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kysely on auki 6.11.2022 asti.

Kaupunki kehittää sähköisiä palveluitaan koko ajan. Erityisesti koronapandemian aikana sähköisessä asioinnissa otettiin loikkia eteenpäin, kun moni palvelu jouduttiin tarjoamaan sähköisesti kokoontumisrajoitusten takia. Nyt kun rajoitukset ovat lieventyneet, kaupunki haluaa selvittää, mitä toiveita lahtelaisilla on sähköisille palveluille tulevaisuudessa.

Kysely on osa sähköisen asioinnin yhteishanketta, jossa Lahti on mukana yhdessä Tampereen, Turun ja Porvoon kaupunkien kanssa.

Lisätiedot: lahtipiste@lahti.fi

Vastaa kyselyyn 6.11. mennessä