Hyppää sisältöön

Yrittäjä Eeva Laajoki aloittaa kaupungintalon ravintolatoiminnan

Yrittäjällä on usean vuoden monipuolinen kokemus kahvila-, ravintola- ja catering-palveluista.

Lahden kaupungintalon yrittäjäksi on valittu Eeva Laajoki. Yritystoimintaa varten Laajoki perustaa uuden yrityksen nimeltään Ravintola Eliel. Ravintola avautuu syksyllä lounas-kahvilana ja se toimii muutoin tilausravintolana. Ravintolayrittäjällä on yksinoikeus kaupungintalon tilaustarjoiluihin.

– Saamme upeaan ja historialliseen kaupungintaloomme luotettavan yrittäjän, jonka monipuolinen kokemus edistää ajatusta kaikkien kaupunkilaisen yhteisenä kaupungintalona. Lounasmahdollisuus taas tukee kaupungintalon työntekijöiden hyvinvointia, Lahden kaupungin henkilöstöjohtaja, konsernihallinnon johtaja Mira Keitaanranta iloitsee.

Lahden kaupungintalon ravintolan yrittäjä on valittu suorahankinnalla. Lahden kaupunki kilpailutti avoimella kilpailutuksella kaupungintalon ravintolapalvelun kaksi kertaa tuloksetta. Kaupunki aloitti loppukeväällä suorahankintaan liittyvän neuvottelun kaupunkia lähestyneen Eeva Laajoen kanssa.

Neuvottelut käytiin hyvässä yhteistyössä. Alkuperäisen kilpailutuksen ehtoja ei muutettu olennaisilta osin. Sopimusmuokkaus käytännössä koskee vain vesimaksun sisältymistä vuokraan.

Laajoen valintaa tuki hänen monipuolinen kokemuksensa kahvila-, ravintola- ja catering-palveluista. Yritystoimintaa hänellä on ollut vuodesta 2007 alkaen, kuten Bus Burger Oy, Kaapinlähteen Kievari Oy ja Ravintola Piilo (Family Gelato Oy).

– Hienoa aloittaa yritystoiminta näin upeissa puitteissa ja keskeisellä paikalla. Toivon, että kaupungin oman henkilökunnan lisäksi kaikki lahtelaiset löytävät meille lounaalle ja kahville, Laajoki kommentoi.

Lisätiedot

Henkilöstöjohtaja, konsernihallinnon johtaja Mira Keitaanranta
Lahden kaupunki
p. 050 559 4065

Yrittäjä Eeva Laajoki (15.7. jälkeen)
p. 0400 996 169