Hyppää sisältöön

Eläkeläisten ja liikuntarajoitteisten liikuntaryhmät

Eläkeläisten liikuntaryhmät keskeytetty

Eläkeläisten liikuntaryhmät ovat keskeytettyinä 4.1.2021 asti Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän antamien koronavirusepidemiaan liittyvien suositusten mukaisesti.

Liikuntapalvelut tarjoaa monipuolisia, ohjattuja liikuntapalveluita eläkeläisille ja liikuntarajoitteisille. Liikunnan tavoitteena on ylläpitää ja parantaa tuki- ja liikuntaelimistön toimintakykyä sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa unohtamatta virkistystä sekä uusien tuttavuuksien solmimista. Liikuntaryhmiä on tarjolla uimahalleilla ja Urheilukeskuksen liikuntatiloissa.

Liikuntaryhmien kausi alkaa syyskuun alussa ja jatkuu toukokuulle. Ryhmät pitävät joulutauon sekä syyskaudella syysloman ja kevätkaudella talviloman ohjaajan ilmoittamana ajankohtana. Vapaita paikkoja voi kysyä uimahalleilta tai liikunnanohjaajilta.

Korona-ajan ohjeistus ryhmäläisille

Ryhmät alkavat rajoitetusti 31.8.2020. Isojen liikuntaryhmien kokoja on pienennetty tulevan syksyn osalta. Tällä hetkellä otamme ilmoittautumisia vastaan niiltä asiakkailta, jotka maksoivat kevätkaudella 2020 kausimaksun. Syyskauden 2020 uudet asiakkaat voivat kysellä vapaita paikkoja lokakuun alusta alkaen liikunnanohjaajilta. Asiakkaiden tulee noudattaa ja huomioida valtakunnalliset ohjeistukset. Osallistu ryhmiin terveenä, huomioiden turvavälit ja käsihygienia.

Liikuntapalveluvastaava

Liikunnanohjaajat