Siirry suoraan sisältöön

Frisbeegolf-radat

Frisbeegolf tarjoaa liikunnan riemua, ulkoilua ja yhdessäoloa. Kokeile sinäkin rohkeasti.
http://sisalto-tuotanto.lahti.fi/PalvelutSite/LiikuntaSite/PublishingImages/Frisbeegolf%20Mukkula.jpg

​Mukkulan Rotarypuisto (vanha golfkenttä), Launeen keskuspuisto ja Nastolan kaupungionosassa oleva Rakokiven Urheilukeskus tarjoavat loistavat mahdollisuudet frisbeegolfin harrastamiseen. Frisbeegolfrata koostuu väylistä, joiden pelaaminen aloitetaan avauspaikalta eli tiiltä ja ne päättyvät maalikoriin.

Mukkulan rata on 22-väyläinen ja parkkipaikkojen puolella on lisäksi neljän korin harjoitusalue. Väylien pituudet vaihtelevat 65 metrin sekä 243 metrin välillä. Rata kun on rakennettu vanhalle pallogolf kentälle, niin väylät ovat puistomaisia ja sisältävät komeita bunkkereita. Väylät 10-16, sekä väylä 19, kuitenkin ovat puistoväylien sijaan metsäväyliä. Rata on todella haastava lukuisine OB:neen. Par luku on 77.

Launeen keskuspuistosta löytyy viisiväyläinen rata, joka sopii hyvin lajiin tutustumiseen. Launeella on paljon avonaista ja tasaista tilaa heitellä. Väylien pituudet vaihtelevat 50 – 130 metrin välillä ja kaikki ovat par3.

Rakokiven Urheilukeskuksessa sijaitsee Lahden uusin 9-väyläinen frisbeegolfrata. Väylien pituudet vaihtelevat 54-174 metrin välillä. Radan kokonaispituus on 809 metriä. Radan luokitus on B1 ja par luku 28.

Pelaaminen Lahden radoilla on maksutonta.

 

Mukkulan rata