Siirry suoraan sisältöön

Tarjouskilpailut ja huutokaupat

Lahden kaupunki luovuttaa satunnaisesti omistamiaan rakennettuja kiinteistöjä tai rakentamattomia tontteja huutokaupalla tai tarjouskilpailulla.
Tarjouskilpailut ja huutokaupat

Uusia tarjouskilpailu- ja huutokauppakohteita ei juuri nyt ole tarjolla. Kaupunki luovuttaa satunnaisesti omistamiaan rakennettuja kiinteistöjä tai rakentamattomia omakotitontteja huutokaupalla tai tarjouskilpailulla. Rakennetut kiinteistöt ovat pääsääntöisesti vanhoja varustelutasoltaan ja kunnoltaan vaihtelevia omakotitaloja, jotka kaupunki on hankkinut suurempien tilakauppojen yhteydessä. Huutokaupan tai tarjouskilpailun kohteena ovat pääsääntöisesti kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset. Kiinteistön maapohja joko vuokrataan tai myydään ennalta määrätyllä hinnalla.

Rakentamattomat tontit ovat pääsääntöisesti uusia ensimmäistä kertaa luovutukseen tulevia asemakaavoitettuja omakotitontteja. Tontit ovat joko osa uutta omakotialuetta tai yksittäisiä esimerkiksi sijainniltaan erityisarvoja omaavia tontteja. Tontit luovutetaan huutokaupalla tai tarjouskilpailulla, jotta kaikki halukkaat voivat tavoitella tontteja.

Lisätietoja

Maankäyttöinsinööri Petri Solonen, 050 398 5396, petri.solonen@lahti.fi