Siirry suoraan sisältöön

Tarjouskilpailut ja huutokaupat

Lahden kaupunki myy tarjouskilpailulla Möysän kaupunginosassa osoitteessa Joutsitie 4 sijaitsevan omakotitontin. Tarjouskilpailu aukeaa keskiviikkona 4.4 klo 8:00 ja sulkeutuu perjantaina 27.4. klo 15:00.
Joutsitie 4

Tarjoukset tehdään sähköisen hakupalvelun kautta (linkki sivun oikeassa reunassa tai alareunassa/mobiili). Pohjahinta on 35 000 €. Tarjoukseen tulee laittaa kaikki tarjouksentekijöiden nimet (aikuisten lkm).

Tonttia koskeva kauppahinta on maksettava ja kauppakirja allekirjoitettava yhden (1) kuukauden kuluessa siitä, kun kaupungingeodeetin tontin myyntiä koskeva päätös on saanut lainvoiman. Mikäli tontin saaja ei ole maksanut kauppahintaa ja allekirjoittanut kauppakirjaa em. määräaikaan mennessä, luovuttaa kaupunki tontin seuraavaksi suurimman tarjouksen tehneelle.

Sähköisestä hakupalvelusta löydät lisätietoa (mm. pinta-ala, rakennusoikeus, tonttikartta) tontista sekä kauppakirjaluonnoksen, jossa mm. tonttia koskeva rakentamisvelvollisuusehto sopimussakkoineen.

Muut huutokauppa- ja tarjouspyyntökohteet

Muita tarjouskilpailu- ja huutokauppakohteita ei juuri nyt ole tarjolla. Kaupunki luovuttaa satunnaisesti omistamiaan rakennettuja kiinteistöjä tai rakentamattomia omakotitontteja huutokaupalla tai tarjouskilpailulla. Rakennetut kiinteistöt ovat pääsääntöisesti vanhoja varustelutasoltaan ja kunnoltaan vaihtelevia omakotitaloja, jotka kaupunki on hankkinut suurempien tilakauppojen yhteydessä. Huutokaupan tai tarjouskilpailun kohteena ovat pääsääntöisesti kiinteistöllä sijaitsevat rakennukset. Kiinteistön maapohjan joko vuokrataan tai myydään ennalta määrätyllä hinnalla.

Rakentamattomat tontit ovat pääsääntöisesti uusia ensimmäistä kertaa luovutukseen tulevia asemakaavoitettuja omakotitontteja. Tontit ovat joko osa uutta omakotialuetta tai yksittäisiä esimerkiksi sijainniltaan erityisarvoja omaavia tontteja. Tontit luovutetaan pisteytykseen perustuvan hakumenettelyn sijaan huutokaupalla tai tarjouskilpailulla, jotta kaikki halukkaat voivat mm. perhekoosta riippumatta tavoitella tontteja.

Lisätietoja

Kartta- ja tonttisihteeri Arja Lenne puh. 044 416 3967

Kiinteistösihteeri Kirsi Huurrevirta puh. 044 416 3965

Tonttitoimiston sähköpostiosoite: teky.tonttitoimisto@lahti.fi

Kartta