Hyppää sisältöön

70-vuotiaan Lahden taidemuseon kunniaksi Kirkkopuistossa juhlavalaistus 13.12.2020 asti

Lahden taidemuseo viettää 70-vuotissyntymäpäiväänsä verkossa ja valotaiteen merkeissä museon tulevan kodin, Malski-keskuksen, ympäristössä.
Kirkkopuistossa Flowers of Life -valotaideteoksia

Väinö Hovilan puistotie Kirkkopuistossa on juhlavalaistuna vielä koko viikonlopun. Puistotien tuntumasta löytyy Flowers of Life -taiteilijaryhmän suurikokoisia valotaideteoksia, jotka ovat nähtävillä koko ajan, kunnes sunnuntai 13.12. vaihtuu maanantaiksi.

Teoksia ja juhlavaloja ihastelemaan saapuvien suositellaan noudattavan turvavälejä ja käyttävän suositusten mukaisesti kasvomaskeja.

Voit osallistua juhlapäivään onnittelemalla Lahden taidemuseota sosiaalisessa mediassa. Jaa onnittelukuvasi tai -videosi tunnisteella #LahdenTaidemuseo70 ja merkitse meidät kuvaan. Jaamme onnittelukuvia uudelleen sosiaalisen median tileillämme.⁠

Lahden taidemuseon merkkivuoden juhlallisuudet siirtyvät myöhempään ajankohtaan koronatilanteesta johtuen, näin myös taidemuseon tilahistoriaa käsittelevä ’Taloton taidemuseo’ -tutkimuksen julkaisutilaisuus.  Taloton taidemuseo’ -tutkimusjulkaisu on ostettavissa Pop up -museokauppa Malskilla.

Lisätiedot

Marita Kajander
Projektinjohtaja
Puh. 044 4826 412

Hannu Takala
Vt. museonjohtaja, tutkimuspäällikkö
Puh. 050 5594 158

lahdenmuseot.fi


Kuva Rami Saarikorpi