Hyppää sisältöön

Aluejohtokunnan avustukset Nastolan alueen yhdistyksille ja yhteisöille

Avustusta voidaan myöntää tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen, hankkeisiin, koulutuksiin sekä muuhun sellaiseen Nastolan alueella tapahtuvaan toimintaan, joka edistää alueen asukkaiden hyvinvointia tai alueen kehittämistä.

Nastolan alueella toimivat yhdistykset ja yhteisöt voivat hakea Nastolan aluejohtokunnalta projektiavustusta vuodelle 2021. Avustuksilla tuetaan mm. järjestö-, vapaa-aika-, kulttuuri-, liikunta-, kylä- ja muuta harrastetoimintaa sekä mahdollistetaan erilaisia tapahtumia Nastolan alueella.

Haku avoinna 2. 1.- 30.4.2021

Lomake, avustusten hakuohjeet ja myöntämisperiaatteet löytyvät sivuilta:

Hakemukset käsitellään Nastolan aluejohtokunnan kokouksissa 19.1., 9.3. sekä 25.5. Jätä hakemus ennen projektin toteutumista sekä vähintään 14 vuorokautta ennen aluejohtokunnan kokousta, jotta se käsitellään seuraavassa kokouksessa. Toukokuun kokouksessa käsiteltävät hakemukset tulee jättää huhtikuun loppuun mennessä. Aluejohtokunta ei maksa avustuksia takautuvasti.

Avustushakemuksen voi täyttää vain yhdistyksen tai yhteisön nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö. Avustusta ei myönnetä liiketoiminnan tukemiseen tai vuosittaisiin toimintakuluihin, joihin kaupungin muu palvelualue tai toimielin on myöntänyt avustusta.

Lahden kaupungin Lahti-Piste opastaa ja neuvoo hakuprosessissa tarvittaessa.

Lahti-Piste