Hyppää sisältöön

Avustajahaku tv-sarjaan Lahdessa

Take Two Studios tuotantoyhtiö etsii avustajia Lahti 2001 tv-sarjan kuvauksiin Lahdessa 20.2.-10.3.2023.
Lahden urheilukeskus talvimaisemassa

Draamasarja pohjautuu osittain vuoden 2001 Lahden MM-kisojen tapahtumiin. Sarjan pääosassa nähdään Mikko Leppilampi, joka esittää Lahdessa asuvaa fiktiivistä urheilutoimittajaa. Sarjassa nähdään myös lukuisia oikeisiin henkilöihin perustuvia hahmoja, joita esittävät Suomen eturivin näyttelijät.

Ruudun alkuperäissarjassa pureudutaan 20 vuoden takaisiin kipeisiin tapahtumiin draaman keinoin – mitä tapahtui ja miksi? Lahti 2001 ei tuomitse vaan pyrkii ymmärtämään ihmisiä tekojen takana. Sarjan ohjaa Lauri Nurkse ja Riku Suokas.

Sarjan tekijöiden tavoitteena on yhteistyössä Lahden kaupungin ja paikallisten avustajien kanssa luoda sarjaan se kisatunnelma, joka tekee Lahdesta Suomen hiihtourheilun kehdon. Tarjolla on monenlaisia avustajarooleja kuvauksiin, jotka pääosin tapahtuvat Lahden Urheilukeskuksen alueella. Kuviin etsitään mm. kisayleisöä, kilpahiihtäjiä ja kisatoimitsijoita. Erityishaussa myös avustajia, joilla olisi alkuperäisiä vuoden 2001 toimitsijoiden ja vapaaehtoistyöntekijöiden kisa-asuja tai kisayleisön rekvisiittaa.

Avustajana (kuten kisayleisönä) toimimisesta saa pienimuotoisen palkkion lahjakorttina. Isommat ryhmät voivat saada rahallisen korvauksen (esim. yhdistyksille tai koululuokille). Nimetyistä rooleista, jotka vaativat erityisosaamista tai esiintymiskokemusta, maksetaan palkkio.

Hae mukaan avustajaksi sarjaan täyttämällä hakulomake.

Lisätietoja sarjasta voit lukea lahti.fi/uutiset/lahti-uuden-tv-sarjan-maisemana-ja-kuvauspaikkana

Täytä hakulomake