Hyppää sisältöön

Ehdota nimeä Kivimaan ja Rakokiven monitoimitaloille

Mikä nimeksi Kivimaan ja Rakokiven monitoimitaloille? Anna nimiehdotuksesi ja osallistut samalla kilpailuun. Vastausaika on 14.10.–3.11.

Hyvä nimi on lyhyt, ytimekäs, talon toimintaa kuvaava, suomenkielinen ja mielellään alueeseen kiinnittyvä. Hyvä nimi on sellainen, että sitä voidaan hyödyntää myös monitoimitalossa toimivan koulun ja päiväkodin nimissä.

Ehdota nimeä monitoimitaloille

Voit vastata myös vastauslipukkeella Palvelutorin Lahti-Pisteessä. Monitoimitalojen nimenvalinta tehdään keväällä 2021.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 10 kappaletta Lahti-kasseja, joissa on mukana Lahti-vesipullo, Lahti-heijastin ja pieni yllätys.

Kivimaan monitoimitalo

Kivimaan monitoimitalossa tulee toimimaan mm. koulu, esiopetus ja nuorisopalvelut. Kivimaan monitoimitalo rakentuu vaiheittain. Ensin valmistuu uusi osa, joka otetaan käyttöön elokuussa 2021. Sen jälkeen alkaa vanhan osan perusparannus. Käyttäjinä monitoimitalossa tulee olemaan noin 900 lasta ja 100 työntekijää.

Kivimaan monitoimitalon havainnekuva
Kivimaan monitoimitalon havainnekuva

Rakokiven monitoimitalo

Rakokiven monitoimitalossa tulee toimimaan mm. koulu, päiväkoti ja kirjasto. Tiloissa järjestetään myös Wellamo-opiston kurssitoimintaa. Rakokiven monitoimitalon tilat otetaan käyttöön vaiheittain heinä-elokuussa 2021. Uuden monitoimitalon käyttäjinä on noin 640 lasta ja 110 työntekijää.

Rakokiven monitoimitalon havainnekuva
Rakokiven monitoimitalon havainnekuva

Lisätietoa Kivimaan monitoimitalosta

Lisätietoa Rakokiven monitoimitalosta