Hyppää sisältöön

Elinvoima- ja työllisyysjaosto 21.9.2020

Elinvoima- ja työllisyysjaostolta rahoitusta Lahden Klubitalolle ja sulkapallon nuorten EM-kilpailujen järjestämiseen.

Elinvoima- ja työllisyysjaosto päätti myöntää Lahden Klubitalolle 18 200 euroa rahoitusta kokemusasiantuntijan palkkaukseen ajalle 1.4.2021-31.12.2021. Lahden klubitalo hakee rahoitusta turvatakseen toimintansa jatkumisen käynnissä olevan Minun tieni kokemusasiantuntijaksi -hankkeen jälkeen. Hankkeen tarkoituksena on kehittää Lahden Klubitalon kokemusohjaajien verkostoitumista ja työllistymistä. Kokemusasiantuntijoita käytetään apuna esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan oppilaitosten koulutuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Rahoituksen myöntäminen edellyttää, että Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) myöntää yhtä suuren osuuden kokonaisrahoituksesta.

Lisäksi jaosto päätti myöntää 5000 euron avustuksen Liikuntakeskus Pajulahdelle sulkapallon nuorten Euroopan mestaruuskilpailujen järjestämiseen. Kilpailuissa pelaavat Euroopan parhaat U19 -ikäryhmän pelaajat. Tapahtuma järjestetään loka-marraskuun vaihteessa ja turnaukseen odotetaan 200-300 pelaajaa jopa 30 Euroopan maasta.

Elinvoima- ja työllisyysjaostolle esiteltiin StartHubin toimintaa Lahdessa sekä sen tuloksia ja ajankohtaisia asioita. Jaosto sai myös tilannekatsauksen Lahti TalentHub-hankkeen käynnistymisestä ja City as a Service -hankkeen etenemisestä.

Elinvoima- ja työllisyysjaosto teki kaikki päätökset esityslistan mukaisesti.

Lisätietoja

Elinvoima- ja työllisyysjaoston puheenjohtaja Juha Rostedt, p. 040 510 9244
yhteysjohtaja Mari Kuparinen, p. 044 371 9450

Aihealueet