Hyppää sisältöön

Eteläisen Lahden asukasilta järjestetään Renkomäen monitoimitalolla 26.3.

Tervetuloa mukaan kaupunkisuunnittelun ja eteläisen alueen kumppanuuspöydän järjestämään asukasiltaan, jossa esitellään ajankohtaisia hankkeita eteläisen Lahden alueella.
Lapsi leikkii perhepuistossa

Asukastilaisuus järjestetään Renkomäen monitoimitalo Aurassa, Orimattilankatu 103, tiistaina 26.3. Tilaisuus alkaa klo 16.30, jonka yhteydessä on mahdollista tutustua itsenäisesti kaupunkisuunnittelun suunnitelmiin ja keskustella kumppanuuspöydän väen kanssa. Hankkeiden esittelyn pariin siirrytään klo 17.00 ja tilaisuus päättyy kysymyksien ja keskustelun jälkeen klo 19.15. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Voit myös osallistua etänä.

Tilaisuudessa Eteläinen kumppanuuspöytä kertoo ajankohtaisten kuulumisten lisäksi, mitä kuuluu vuoden 2023 osallistuvan budjetoinnin hankkeille. Kaupunkisuunnittelu esittelee muun muassa Launeen keskuspuiston ja perhepuiston kehittämissuunnitelmia, uusien omakotitaloalueiden kaavoitusta Renkomäessä ja elinkeinoelämän tonttien kaavoitusta Pippossa sekä Helsingintien varressa. Lisäksi esillä on liikennesuunnittelun ajankohtaisia aiheita eteläisessä Lahdessa.

Tilaisuuden videotallenne on katsottavissa tilaisuuden jälkeen kaupungin Youtube-sivulla. Asukkailla on mahdollisuus lähettää ennakkokysymyksiä illan aiheisiin liittyen 24.3. mennessä. Jos et pääse tilaisuuteen paikalle, voit siis lähettää suunnittelijoille kysymyksen ja katsoa vastauksen videotallenteesta tai muistiosta.

Ohjelma:
16.30 Ovet auki, kahvit ja vapaata tutustumista materiaaleihin yhdessä asiantuntijoiden kanssa.
17.00 Tilaisuuden avaus
– Kumppanuuspöytien esittely, mitä kuuluu Osbu-hankkeille?
– Keskuspuiston ja Perhepuiston suunnitelmat
– Renkomäen uudet omakoti- ja rivitaloalueiden-kaavat: Näkkimistö, Pentinkuja, Otavantie.
– Elinkeinoelämän alueiden kaavoitus: Helsingintien länsipuoli ja Pippo
– Renkomäen koulun liikennesuunnittelu
18.15–19.15 Kysymyksiä esityksistä ja vapaata tutustumista materiaaleihin.

Liity etänä tästä Teams-linkistä.

Ennakkokysymykset 24.3. mennessä tästä linkistä

Tilaisuuden esitysten videotallenne

Ohita upotus