Hyppää sisältöön

Harjun korttelin suunnitelmat esillä asukastilaisuudessa torstaina 4.4.

Vanha Harjun koulu Harjukadulta kuvattuna

Tervetuloa mukaan kaupunkisuunnittelun järjestämään asukastilaisuuteen, jossa esitellään Harjun korttelin (Vuorikatu, 29) kehittämissuunnitelmia. Asukastilaisuus järjestetään kaupungintalon sisäpihalla torstaina 4.4.2024 klo 17.30–19.00. Voit osallistua tilaisuuteen myös etänä.

Korttelin asemakaavan uudistamisen tavoitteena on tarkistaa asemakaava Millerin talon, Janhusen talon ja entisen Harjun koulun käsittävillä tonteilla. Tilaisuudessa esitellään vaihtoehtoja korttelin rakentamiseen, sekä keskustellaan vaihtoehdoista pihakannen ja pysäköinnin toteutukseen. Nähtävillä on myös havainnekuvia eri toteutusvaihtoehdoista. Lahden Tilakeskus esittelee tilaisuudessa uudistamistarpeen taustoja.

Kulku kaupungintalolla (Harjukatu 31) järjestettävään tilaisuuteen on Harjukadun puoleisista lasiovista, josta pääsee esteettömästi sisäpihalle. Sisäänpääsypainikkeen löydät ovien oikealta puolelta.

Voit jättää ennakkokysymyksesi illan aiheisiin liittyen 2.4. mennessä. Jos et pääse tilaisuuteen paikalle, voit siis lähettää suunnittelijoille kysymyksen ja katsoa vastauksen videotallenteesta tai muistiosta. Toivomme myös taustatietoja suunnittelukohteesta kaavoituksen työn tueksi. Tilaisuuden videotallenne on katsottavissa tilaisuuden jälkeen kaupungin Youtube-sivulla.

Lue lisää kaavatyöstä kaupungin verkkosivuilta.

Liity tilaisuuteen etänä tästä Teams-linkistä

Toivomme ennakkokysymykset 2.4. mennessä. Jätä ennakkokysymyksesi tai taustatietosi linkistä.