Hyppää sisältöön

Huhtikuun tonttihaku on käynnissä – hae tonttia Nikkilästä

Huhtikuun tonttihaussa on kolme tonttia Nikkilästä Tainankadun ja Siskonkadun varsilta. Tontit ovat kooltaan 831–903 neliömetriä. Tonteille pääsee rakentamaan heti.

Tontit sijaitsevat Tainankadun ja Siskonkadun varsilla jo rakennetulla omakotitaloalueella. Alueelta on keskustaan noin neljä kilometriä ja Launeen palveluihin noin kaksi kilometriä.

Uudet tontit luovutetaan vain yksityisille rakentajille. Kaupunkiympäristölautakunta valitsee kolmen tontin saajat hakemusten perusteella.

Siskonkadun päässä sijaitseva tontti myydään avoimella tarjouskilpailulla, koska kaupungilla on harvoin tarjolla omakotitontteja kyseiseltä alueelta jo valmiiksi rakentuneesta ympäristöstä. Tontti myydään Huutokaupat.com-sivustolla kevään aikana.

Kaupunkiympäristölautakunta luovuttaa keväisin ja syksyisin uusia omakotitontteja. Uusien tonttien lisäksi Lahden kaupungilla on vapaasti kuukausittain haettavia omakotitontteja. Nämä tontit ovat jääneet jakamatta kevään tai syksyn hakukierroksella tai palautuneet varauksesta tai vuokrauksesta.

Huhtikuun omakotitontit ovat haettavissa tiistaihin 30.4. klo 15 saakka sähköisessä hakupalvelussa.

Tutustu omakotitontteihin