Hyppää sisältöön

JHL:n työtaistelu vaikuttaa joihinkin kaupungin toimintoihin tiistaina

Saksalan uimahalli on kokonaan suljettu. Latuja ei ajeta työtaistelupäivänä.

JHL:n vuorokauden mittainen poliittinen työtaistelu vaikuttaa joihinkin Lahden kaupungin toimintoihin tiistaina 28. marraskuuta. JHL:n jäsenien ammattiryhmiä työskentelee liikuntapalveluissa, Lahden kaupunginteatterissa, konsernihallinnossa, Lahden Tilakeskuksessa ja kaupunkiympäristön palvelualueella.

Saksalan uimahalli on suljettu koko tiistain ja uimahallin harjoitusvuorot on peruttu, mutta muut uimahallit ovat normaalisti avoinna. Mäkikatsomon henkilökunta ei ole paikalla tiistaina ja ovet avataan ja suljetaan sähkölukituksin, varatut vuorot voidaan silti toteuttaa normaalisti.

Suurmäki on suljettu, mutta Karpalossa voidaan toteuttaa varatut vuorot. Juoksusuora toimii sähkölukituksin ja varatut vuorot voidaan toteuttaa. Suurhalli on suljettu tiistain ja sen palvelunumero ei ole käytössä. Kisapuiston tekonurmi ja stadion on suljettu. Mukkulan palloiluhalli on suljettuna eikä tekonurmikenttää aurata. Nastolan urheilukeskus on suljettu. Kamppailuareenalla ja Mustankallion väestösuojalla vuorot voivat toteutua normaalisti.

Koulujen saleissa varaukset toteutuvat normaalisti. Latuja ei ajeta työtaistelupäivänä.

Työnantaja ei saa etukäteen tietoa työtaisteluun osallistuvista työntekijöistä. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalveluissa töiden järjestelyihin osallistuvat asiakaspäällikkö, aluepäälliköt ja palveluesimiehet kohteissaan. Jotkin kaupungin kohteista esimerkiksi kouluista, päiväkodeista, museoista ja toimistotiloista voivat jäädä tiistaina siivoamatta. Kaupungin sisäiset kuljetukset voivat jäädä kuljettamatta.

Lahden kaupunki pahoittelee työtaistelujärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot:

Tarja Jantunen, toimitusjohtaja
tarja.jantunen@phpalvelut.fi
p. 050 559 7952

Aleksi Nyström, liikuntajohtaja
aleksi.nystrom@lahti.fi
p. 044 483 1794

Tiina Granqvist, sivistysjohtaja
tiina.granqvist@lahti.fi
p. 050 383 6574