Hyppää sisältöön

Kariston asukasilta verkossa 25.1.

Mitä suunnitellaan Kariston alueella? Tule kuulemaan ja keskustelemaan Kariston kaavarunkotyöstä ja Karistonmäen suunnittelusta, sekä muista ajankohtaisista hankkeista, jotka koskevat aluetta. Kariston asukastilaisuus järjestetään verkossa 25.1.2022 klo 17.

Tervetuloa mukaan asukasiltaan tiistaina 25.1.2022 klo 17 kuulemaan ja keskustelemaan Kariston kaavarunkotyöstä ja Karistonmäen suunnittelusta sekä muista ajankohtaisista hankkeista, jotka koskevat Kariston aluetta. Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.

Asukastilaisuus järjestetään Teams-ohjelman välityksellä. Teams-osallistumislinkin löydät alta. Ohjelma klo 17–19. Linjat avataan klo 16.45, jolloin voit tulla testaamaan omien laitteidesi toimivuuden.

Tilaisuuden loppupuolella asiantuntijat vastaavat kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää myös koko tilaisuuden ajan chatissa.

Tervetuloa!

Osallistumisohjeet

• Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus tallennetaan.
• Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.
• Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin voi ladata Microsoft Teams -sovelluksen sovelluskaupasta.
• Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä.
• Voit liittyä mukaan jo 16.45 testaamaan tekniikan toimivuuden. Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla etukäteen yhteydessä vuorovaikutussuunnittelija Pauliina Kivinevaan, p. 044 416 3820, pauliina.kivineva@lahti.fi.
• Varmistathan etukäteen laitteidesi toimivuuden.
Microsoftin käyttöohjeita Teamsiin

Teams-osallistumislinkki