Hyppää sisältöön

Salpausselän kesäiset luontokohteet nyt yhdellä kartalla

Salpausselän kesäiset luontopolut ja ulkoilukohteet on painettu yhteiselle ulkoilukartalle. Erilaiset palvelut, kuten laavut ja esteettömät reitit on merkitty kartalle eri värein ja symbolein. Suomen- ja englanninkielisestä kartasta on otettu 3000 kappaleen painos ja sitä aletaan jakaa tästä päivästä lähtien.

Salpausselän kesäulkoilukohteet Lahden ja Hollolan alueelta on koottu yhdelle painetulle A3-kokoiselle kartalle. Kartasta löydät muun muassa erilaiset ulkoilureitit, reittien lähtöpaikat, levähdysalueet ja kuntoilupaikat.

Hae oma maksuton karttasi esimerkiksi näistä pisteistä:
Lahti-Piste kauppakeskus Triossa
Hiihtomuseo
Malva
pääkirjasto
asiointipiste Piipahlus Hollolassa.

Kartta on laadittu Lahden kaupungin, Hollolan kunnan, Lahti Region Oy:n ja lahtelaisten kokemusasiantuntijoiden yhteistyönä. Kartan taitosta vastaa Lahden kaupungin Paikkatietopalvelut-yksikkö. Painettu kartta on kaksikielinen. Suomen- ja englanninkielinen kartta on saatavilla eri kohteissa Lahden ja Hollolan alueella.

Salpausselän kesäulkoilukartan löydät myös pdf-muodossa sivulta luontopolut ja laavut, josta se on helppo tulostaa itselle mukaan.

Karttaa päivitetään vuosittain, joten otamme mieluusti palautetta vastaan. Jos haluat ulkoilukarttaa jakoon toimipisteeseesi, ole yhteydessä:

kartoittaja Päivi Pykälä
paivi.pykala@lahti.fi
p. 044 416 3623

Kesäulkoilukartta pdf-versiona