Hyppää sisältöön

Lahden Palvelutorin kesä ja punaisen alueen kattoremontti

Palvelutori Kauppakeskus Triossa siirtyy kesäaikaan kesäkuussa ja samaan aikaan käynnistyy punaisen alueen kattoremontti.
Kuva Lahden Palvelutorin punaiselta alueelta

Kesäaikana 17.6.–4.8. Palvelutori on tilana avoinna klo 8–16. Jokaisella Palvelutorin palvelutoimijalla on omat palveluajat, jotka voit tarkistaa heidän verkkosivuiltaan.

Punaisen alueen kattoremontti ja remontin aikaisen väistötilan käyttöönotto käynnistyvät maanantaina 17.6. Remontin jälkeen punaisen alueen tilat valmistellaan avattavaksi asiakkaille ja tilojen käyttäjille elokuun loppuun mennessä. Remontilla parannetaan Palvelutorin palvelu- ja tapahtumatilojen kattoakustointia ja sitä kautta tilaviihtyvyyttä.

Osa palveluista toimii väistötiloissa

Remontin aikana turvataan asiakkaiden asiointikäyntien mahdollisuudet hyödyntäen palveluiden ja toimintojen siirtoja väistö- ja väliaikaissijoituksiin Palvelutorin vieressä olevaan vapaaseen liiketilaan. Punaisen alueen toimijoista Lahti-Pisteen ja Seurakunnan palvelut toimivat remontin aikana normaalien kesäaukiolojen mukaan. Lahden Taloilla ei ole kesäaikana päivystystä. Asiakaskoneita sekä asiakastapaamistiloja siirretään väliaikaisiin sijainteihin Palvelutorilla. Tapahtuma- ja toimintatilat Lava, Olkkari, Klubi ja Paja ovat remontin ajan pois käytöstä. Tapaamistilojen varausmahdollisuudet ovat suppeammat, kun varauskäytössä on vain kolme tapaamistilaa keltaisella alueella Aalto, Harju ja Niemi.

Palvelutorin tilavarausten osalta kesän jälkeen tuleva syksy näyttää vilkkaalta. Jos suunnittelet isompaa tapahtumaa ja tilaisuutta tietyille ajankohdille syksyllä, kannattaa tilavaraus tehdä jo nyt. Palvelutorin tapaamis- ja tapahtumatilat löytyvät ja ovat varattavissa kaupungin Timmi-tilanvarausjärjestelmästä.

 

 

Lisätietoja