Hyppää sisältöön

Lahen bileet – pikkujoulukonsertti

Tarjoamme kaikille lahtelaisille ja Lahden ystäville pikkujoululahjana täysin lahtelaisin voimin toteutetun pikkujoulukonsertin!

Konsertti julkaistaan perjantaina 11.12.2020 klo 18 Lahden kaupungin Youtube-kanavalla.

Pikkujoulukonsertin esiintyjät

Spectacle on Tiirismaan musiikkilukion bändi, joka ottaa vaikutteita grunge- ja rockmusiikista. Kurt Cobainin ja Maustetyttöjen vaikutusta ei voi olla kuulematta.

Hulmukalle tunnusomaista on stemmalaulanta ja mutkaton soittelu. Musiikki on folkahtavaa, akustista soundia sekä laulua kitaran ja ukulelen säestyksellä.

Sinfonia Lahden upea Seitsikko jousilla, puu- ja vaskipuhaltimilla ja haitarilla Harri Lidslen johdolla. Luvassa on viihdemusiikkia ja joululauluja eri vuosikymmeniltä.

Miikka Kallio säestää yhdessä rumpali Mikko Matias Peltoniemen kanssa peräti kuutta eri artistia:

Tangokuningatar Heidi Pakarinen tuo iskelmän ja hieman rockiakin lavalle yhdessä Ruotsista Lahteen rantautuneen musikaalitulkitsija ja rokkari Dimitri Keiskin kanssa. Lahden musiikkiluokkien kasvatti Kimmo Härmä nostaa musiikissaan esiin uuden, raskaamman kulman perinteisiin kappaleisiin. Lahden oma Badding, Marko Haavisto, on monelle tuttu kultakurkku. Magdalena Valkeus on huikea sellisti, jonka upea esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi.  Jore Marjaranta on mies, jonka menneisyydestä löytyvät niin Leningrad Cowboys kuin Guitar Slingers.

Lahti United tuo lavalle ainutlaatuisen kymmenen hengen kokoonpanon, jossa huikea kattaus rap-nimiä: Aste, Ideaali & Jay Who?, Brädi, Nikke Ankara, Kike, Mara, Raappana, Jussi Kuoma, JV ja DJ Komet.

Tämän hetken kuumin lahtelainen nimi, Konsta Hietanen, esiintyy bändinsä kera. Konsta on tehnyt huikean hienoa työtä monella saralla, lahtelaisuutta koskaan unohtamatta!

Konsertin huipennuksena on tangokuninkaan ja oopperatenori Mika Pohjosen Oi Jouluyö.

Illan juontaa Väinö Weckström.

Konsertti on katsottavissa 17.12.2020 saakka.

Videolla nähdään parhaat palat Lahden kaupungin henkilöstölle striimatusta pikkujoulukonsertista.

Esiintyjien terveiset kaupunkilaisille

Heidi Pakarinen

Harri Lidsle 

Konsta Hietanen 

Marko Haavisto 

Aihealueet