Hyppää sisältöön

Lahti kerää verkkokyselyllä tietoa asukkaidensa hyvinvoinnista ja koetusta turvallisuuden tunteesta

Lahden kaupunki kerää hyvinvointi- ja turvallisuustyönsä tueksi tietoa kyselyllä asukkaidensa hyvinvoinnista ja koetusta turvallisuudentunteesta.

Tietoa hyödynnetään neljän vuoden välein tehtävän hyvinvointikertomuksen ja –suunnitelman laatimisessa, millä ohjataan kaupungin hyvinvointipolitiikkaa. Siinä kuvataan kaupungin asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä ja niihin vaikuttavia tekijöitä väestöryhmittäin. Hyvinvointisuunnitelman tavoitteita ja toimenpiteitä päivitetään vuosittain osana kunnan taloussuunnittelua.

Kysely toimii pohjana myös kaupunkimme asuntopoliittisen ohjelman päivitystyössä ja asuinalueiden kehittämisessä. Kysely on osa Ympäristöministeriön rahoittamaa lähiöohjelmaa vuosille 2020-2022. Turvallisuusosiosta laaditaan lisäksi AMK -opinnäytetyö.

Kyselyyn pääset vastaamaan alla olevan linkin kautta ja se on auki kolme viikkoa 9.11 asti. Myös paperilomakkeella vastaaminen onnistuu. Paperilomakkeita on saatavilla Lahti-pisteeltä Kauppakeskus Trion Palvelutorilta, minne täytetyn lomakkeen voi myös jättää.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kolme 20 euron lahjakorttia Lahden Seudun liikenteen matkakorttien lataamiseen ja kaksi 10 kerran lippupakettia Lahden uimahalleihin.

Vastaa kyselyyn tästä

Lisätietoja