Hyppää sisältöön

Lahti osallistuu Forum of Mayors 2022 -tapahtumaan

Yhdistyneiden kansakuntien Euroopan talouskomission järjestämä kaupunginjohtajien foorumi järjestetään Genevessä 4.-5.4.2021. Lahti on mukana jakamassa kaupunkien ympäristöratkaisuja.

Vuoden 2022 Forum of Mayors -tapahtumassa 45 kaupunginjohtajaa ympäri maailmaa keskustelee ympäristöasioista ja kestävästä tulevaisuudesta. Foorumin teema on koronapandemiasta toipuminen ja kestävän kehityksen tavoitteiden toimeenpanon edistäminen.

Foorumiin osallistuvat kaupungit on valittu tarkoin. Lahti on ympäristöasioiden edelläkävijä ja Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021. Kaupunginjohtaja Pekka Timonen keskustelee tapahtumassa Lahden ympäristöratkaisuista.

– Kutsu foorumiin on hieno esimerkki ympäristöpääkaupunkivuoden vaikuttavuudesta. Lahden tarina kiinnostaa maailmalla. Kertomalla omasta kestävyysmatkastamme haluamme jakaa parhaita käytäntöjä ja kannustaa muita kaupunkeja konkreettisiin toimiin, kertoo kaupunginjohtaja Pekka Timonen.

Kaupunginjohtajien foorumi kokoaa yhteen kaupunginjohtajia Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja Aasiasta. Foorumissa kaupungit vaihtavat ajatuksia kestävästä päätöksenteosta, kokemuksista ja parhaista käytännöistä. Foorumiin osallistuminen antaa kaupungeille mahdollisuuden tulla kuulluksi ja osallistua keskusteluun kansainvälisellä tasolla.

Seuraa kaupunginjohtajien foorumia verkossa

Aihealueet