Hyppää sisältöön

Lahti TalentHub -ideakilpailussa etsitään ideoita työnantajien ja kansainvälisten osaajien kohtaamiseen

Lahti TalentHub -hankkeen järjestämässä ideakilpailussa etsitään ideoita Lahden seudun työnantajien ja alueella asuvien kansainvälisten osaajien kohtaamiseen. Yhteistyössä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa toteutettuun kilpailuun voi osallistua 13.5. asti. Parhaat ideat palkitaan!

Lahti TalentHub -hankkeessa (ESR) tuetaan kansainvälisten osaajien työllistymistä sekä kehitetään heidän rekrytointiansa edistäviä ja helpottavia palvelumalleja. Lahti TalentHubin järjestämän ideakilpailun tavoitteena on löytää ideoita ja ratkaisuja Lahden seudulla toimivien työnantajien ja kansainvälisten osaajien kohtaamiseen.

Ideakilpailussa haetut ideaehdotelmat voivat olla esimerkiksi konkreettisia palvelumalleja, digitaalisia tai fyysisiä alustoja verkostoitumiseen, tapahtuma- tai koulutuskonsepteja tai muita toteutuksia, jotka luovat vuorovaikutusta ja mahdollisuuksia Lahden seudun työnantajien ja kansainvälisten työnhakijoiden välille.

Kansainväliset opiskelijat mukana suunnittelussa ja toteutuksessa

Lahti TalentHub -ideakilpailun suunnittelu ja toteutus on tehty yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden kanssa. DuuniExpo 2022 -rekrytointitapahtuman valmisteluista alkanut opiskelijayhteistyö sai jatkoa ideakilpailun merkeissä, kun DuuniExpo jouduttiin perumaan. Opiskelijat muun muassa auttavat Lahti TalentHub -tiimiä valitsemaan kilpailun voittajat.

Parhaat ideat palkitaan

Kirjallisia ideaehdotelmia kerätään 13.5. asti digitaalisen kyselylomakkeen kautta. Lahti TalentHub -tiimistä ja opiskelijoista muodostettu raati käy ehdotelmat läpi ja valitsee joukosta mielenkiintoisimmat ideat. Parhaat ideat palkitaan tapahtuma-, ravintola- ja elämyslahjakorteilla.

Osallistu kilpailuun!

Lisätietoja: