Hyppää sisältöön

Liikkujan viikolla lukuisia tapahtumia, tule mukaan!

Liikkujan viikko 16.-22.9. kannustaa lahtelaisia liikkumaan yhdessä kestävällä tavalla. Tervetuloa aarrejahtiin, kävelemään, roskaretkelle tai skeittaamaan.

​Liikkujan viikon tapahtumien tarkemmat tiedot ja ilmoitukset mahdollisista muutoksista löydät Facebookista (Lahden Liikkujan Viikko 2020) ja Menoinfosta.

Keskiviikko 16.9.

Miten toimii CitiCAP-sovellus? klo 12-17
Tule tutustumaan henkilökohtaiseen päästökauppaan ja CitiCAP-sovellukseen. Opastamme sinut sovelluksen käyttäjäksi ja ratkotaan yhdessä käyttöön liittyviä kysymyksiä. Sovelluksen käyttäjille luvassa valaiseva lahja ja mahdollisuus osallistua Jopo-arvontaan. Trion palvelutori, Osallistumistila Kymppi

Torstai 17.9.

Lahen After Work- kävely klo 16.30-19
Tapani Ripatti johdattaa retkeläiset lahtelaiseen kaupunkikulttuuriin. Kierroksella pysähdytään muutamassa paikallisessa kuppilassa ja kuullaan tarinoita pysähdyspaikoista sekä matkanvarrella muistakin keskeisistä paikoista.
Lähtö alatorin turistibussipysäkiltä, lopetus Loviisankatu 8 (Tirra/Torvi)

Hyvinvointiklubi-Lahden Porrastreenit klo 18 alkaen
Maksuttomissa porrastreeneissä treenataan yhdessä Kirkkopuiston pitkissä portaissa Päijänteenkadun puolella. Mennään eri tyylein portaita ylös ja alas, jokainen oman kunnon mukaan.

Lauantai 19.9.

Ympäristökylä 11-15
Tule juttelemaan kestävän liikkumisen valinnoista Ympäristökylään torille.

Kasvisruokailijan roskaretki klo 14-17
Lähdemme keräämään roskia keskustan lähistöltä ja matkan varrella Lipterin sekä Kuja&Hämeenmaa tarjoavat roskienkerääjille pieniä kasvisruokamaistiaisia. Lähtö torilta.

Yöpyöräily klo 23-02
Yöpyöräilyllä ajamme n. 25-30 km lenkin, jonka päätteeksi Inspis tarjoaa pientä grillattavaa Pikku-Veskulla, josta myös lähtö retkelle. CitiCAP sponsoroi osallistujille pyörän etu- ja takavalon. Tapahtuma siirrettiin sadesään takia Pyöräilyviikolta.

Sunnuntai 20.9.

Pinna Skateboarding avoin skeittikokeilu kaikille klo 14-17
Kaikentasoiset skeittauksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kokeilemaan, kehittymään ja innostumaan lajista. Järjestäjältä saat lainattavaksi varusteet. Launeen skeittipuisto.

Maanantai 21.9.

Maata pitkin matkailu- teemailta klo 18.30-19.30
Senni Koskenvesa kertoo lentolakostaan ja liftausreissustaan Iraniin. Trion palvelutori, Lava

Tiistai 22.9.

Auton vapaapäivän aarrejahti
Päivän aikana voit löytää bussipysäkeiltä ja busseista LSL:n yllätyskassin.

Hyvinvointiklubi-Lahden Porrastreenit klo 18 alkaen
Maksuttomissa porrastreeneissä treenataan yhdessä Kirkkopuiston pitkissä portaissa Päijänteenkadun puolella. Mennään eri tyylein portaita ylös ja alas, jokainen oman kunnon mukaan.

Huomioithan tapahtumiin osallistuessasi kanssaihmiset noudattamalla turvavälejä ja maskisuosituksia sekä huolehtimalla käsihygieniasta. Ethän tule tapahtumiin jos sinulla on yhtään kipeä olo.