Hyppää sisältöön

Musiikillista jouluiloa palvelukoteihin

Lahden yhteiskoulun musiikkiluokka esiintymässä Lehtiojan palvelukeskuksessa

Pitkän korontauon jälkeen Lahden kaupungin kulttuuripalvelut etsi avoimen haun kautta esityksiä Lahden palvelukoteihin syksylle 2022. Haun tarjouksista mukaan valikoitui yhteensä 17 eri esiintyjäryhmää aina pienistä duoista isoihin kuoroihin. Ilahduttavaa on, että monen poikkeusvuoden jälkeen isot kuorotkin pääsivät esiintymään jälleen palvelukoteihin, joiden toimintaa koronarajoitukset ovat rajoittaneet jo hyvin pitkään.

Tällä kertaa esitykset jakautuivat 18 palvelukodin kesken ja esityksiä näin alkutalven mittaan on järjestetty yhteensä 36 kpl, viimeisimmät vielä tämän viikon aikana.

Esitykset ovat olleet aina hyvin pidettyjä ja toivottuja, niin esiintyjien kuin palvelukotien puolelta. Näin joulun alla esitetyt ohjelmistot ovat olleet luonnollisesti jouluisia, tuoden hyvää mieltä sinne missä tarve tämäntyyppiselle toiminnalle on suurta.

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut on iloinen siitä, että nyt on voitu palata normaaliin myös tämän toiminnan osalta. Keväällä 2023 järjestetään seuraava esiintyjähaku touko-kesäkuussa toteutettaviin esityksiin.

Lisätiedot:

Lahden kaupungin kulttuuripalvelut
Henna Keihäs
henna.keihas@lahti.fi
p. 0503836551

Aihealueet