Hyppää sisältöön

Nastolan kaavoitushankkeista keskustellaan 3.12.

Tervetuloa Nastolan kaavailtaan tutustumaan, miten Nastolan alueita kehitetään.
Rakokiven uusi monitoimitalo on valmistumassa. Kuvan päällä #OmaLahti-logo.

Tilaisuus järjestetään verkossa Teams-sovelluksella torstaina 3.12. klo 16.30 alkaen. Osallistua voit myös Nastolan kunnantalon valtuustosalissa turvavälein (Pekkalantie 5). Tilaan otetaan kaksikymmentä ensimmäisenä sähköpostilla tai puhelimitse ennakkoon ilmoittautunutta.

Kaavaillassa esillä on entisen Männistön koulun aluetta koskeva kaavamuutos. Ajankohtaiskatsaus tehdään Rakokiven kehittämiseen sekä Rakokivi-Nastoharjua koskevaan lähiohjelmaan. Lisäksi kerrotaan juuri valmistuneesta Nastolan kulttuuriympäristöselvityksestä.

Ilmoittaudu ennakkoon, jos tulet paikan päälle

Jos haluat tulla paikan päälle valtuustosaliiin seuraaman tilaisuutta ja keskustelemaan, ilmoittauduthan lähettämällä sähköpostia tai tekstiviestin, henrik.saari@lahti.fi, p. 044 416 3820. Saavuthan paikalle vain terveenä.

Verkossa käytössä Teams-sovellus

Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin voi ladata sovelluskaupasta Microsoft Teams -sovelluksen.

Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä.
Voit liittyä mukaan jo 16.15 testaamaan tekniikan toimivuuden. Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla etukäteen yhteydessä vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saareen, p. 044 416 3820, henrik.saari@lahti.fi.

Varmistathan etukäteen laitteidesi toimivuuden.

www.lahti.fi/kaavoitus
#OmaLahti

Teams-osallistumislinkki