Hyppää sisältöön

Nastolan kulttuuriympäristöselvitys julkistetaan keskiviikkona 25.11.

Tervetuloa seuraamaan uunituoreen Nastolan kulttuuriympäristöselvityksen julkistamistilaisuutta! Voit osallistua tilaisuuteen Teamsin välityksellä keskiviikkona 25.11. klo 16.

Nastolan arvokkaat kulttuuriympäristöt on inventoitu ja laitettu yksiin kansiin. Työ on ollut neljän vuoden ponnistus, jonka päättymistä nyt juhlitaan.

Jatkossa selvitys innostaa ja auttaa vaalimaan kotiseutumme arvokasta kulttuuriperintöä. Se on myös kenelle tahansa hyvä väline tutustua Nastolan kulttuurihistoriallisesti, arkkitehtonisesti ja maisemallisesti arvokkaisiin kohteisiin.

Tilaisuudessa nautimme Kaarisillan kuoron esittämästä musiikista. Julkistamistilaisuuden juhlapuheen pitää nastolalaislähtöinen, palkittu arkkitehti Erkko Aarti. Valmistuneesta selvityksestä tarkemmin meille kertoo Lahden kaupunginmuseon tutkija Riitta Niskanen.

Osallistumisohjeet

Teams-ohjelma toimii tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Ohjelma tukee päivitettyjä Chrome, Edge ja Safari -selaimia. Android- ja iOS-mobiililaitteisiin saa sovelluskaupasta Microsoft Teams -sovelluksen. Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi tunnuksia Teams-palveluun. Voit liittyä mukaan omalla nimelläsi tai nimimerkillä.

Jos kohtaat teknisiä ongelmia, voit olla etukäteen yhteydessä vuorovaikutussuunnittelija Henrik Saareen, p. 044 416 3820, henrik.saari@lahti.fi.

Teams-osallistumislinkki