Hyppää sisältöön

Nastopolin kiinteistössä muutos- ja korjausrakentamista Kukkasen yläkoululaisia varten

Nastopolin kiinteistö vapautuu, kun nykyiset käyttäjät, Rakokiven peruskoulu ja päiväkoti sekä lisäksi kirjastopalvelut siirtyvät 2021 kesällä valmistuvaan Rakokiven monitoimitaloon ja kun lukion toiminta päättyy. Nastopolin muutos- ja korjaustöiden aikataulu sekä Kukkasen peruskoulun muuttoaikataulu täsmentyvät kevään kuluessa.

Nastopolin tiloihin tehdään käyttäjätarpeista johtuvaa muutosrakentamista sekä teknisiä kunnossapitokorjauksia loppuvuoden 2021 aikana.

Yläkoululaisia varten tiloihin tehdään muun muassa kotitalouden, tekstiili- ja teknisen työn sekä fysiikan ja kemian opiskelutiloja. Nastopoliin tulee myös yhteiskäyttötilaa sekä toimintatilaa nuorisopalveluille.  

Rakennuksesta on tehty täydentävä kuntotutkimus, minkä pohjalta on määritelty tekniset kunnossapitokorjaustarpeet. Korjaustarpeet koskevat tiettyjä tiloja ja rakennetyyppejä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että joihinkin tiloihin uusitaan lattiapäällysteitä tai että ulkovaipan ilmatiiveyden parannetaan tiivistyskorjauksin.

Muutos- ja korjaustöiden etenemisestä sekä muuttoaikataulusta tiedotetaan kevään kuluessa.

Kukkasen 7. – 9. luokkien peruskoulussa on 460 oppilasta ja henkilöstöä viitisenkymmentä.

Lisätietoja

Lahden Tilakeskus
projektipäällikkö Tomi Tenhunen, 044 716 1976
sisäilma-asiantuntija Jussi Hietala, 044 482 6222

Toimintaan liittyvissä asioissa
Rakokiven peruskoulun rehtori Susanna Kulonen, 040 834 9330
Kukkasen peruskoulun rehtori Sanna Ainola, 040 820 3330