Hyppää sisältöön

Noin 600 työnantajien ja työnhakijoiden välistä kohtaamista kevään aikana  

Työllisyyspalveluissa on kevään aikana tiivistetty työnantajayhteistyötä menestyksekkäästi. Esimerkiksi työnantajien ja työnhakijoiden välisiä kohtaamisia kevään aikana on tapahtunut noin 600.

Työllisyyspalvelujen neljä työllisyys- ja yrityskoordinaattoria ovat onnistuneet rakentamaan siltaa osaajien ja työnantajien välille erilaisilla tapahtumilla ja kohtaamisilla.

Työllisyyspalvelujen työnantajille suunnatut palvelut edistävät työllistymistä ja työllistämistä. Palvelut auttavat työnantajia oikeanlaisen työvoiman löytämisessä ja rekrytointitukiin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi koordinaattorit järjestävät rekrytointitapahtumia, jotka yhdistävät työnantajat ja työntekijät.

Työllisyyspalvelujen rekrytointitapahtumissa riitti kävijöitä

Kevään aikana Palvelutorilla järjestettiin kolme yritysten rekrytointeja helpottavaa Tiistairekry-tapahtumaa, joissa tehtiin yhteensä 117 haastattelua työnhakijoiden ja työnantajien välillä.

Joka keskiviikkoisessa Rekrypäivystyksessä Palvelutorilla oli tavattavissa henkilöstöpalveluyrityksien edustajia. Kävijöitä oli noin 15 viikossa.

Oppisopimusmessujen 153 kävijää rohkaistiin uusiin alkuihin oppisopimuspolkuja hyödyntämällä.

Erilaisia työnantajien ja työnhakijoiden välisiä kohtaamisia oli kevään aikana noin 600. Lisäksi kevään aikana on tehty myös yrityskäyntejä ja autettu yrityksiä omissa rekrytoinneissaan.

– Haluan kaikkien työllisyys- ja yrityskoordinaattorien puolesta kiittää kevään yhteistyöstä jokaista oppisopimustapahtumaan, Rekrypäivystykseen ja Tiistairekryihin osallistunutta ja kontaktoitua tahoa. Jokaisen toimijan panoksella olemme askeleen lähempänä entistä elinvoimaisempaa Lahden seutua, iloitsee työllisyys- ja yrityskoordinaattori Minna Pirhonen.