Hyppää sisältöön

Nuorisopalveluilta runsaasti kesälomalle toimintaa

Lahden kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa nuorille jälleen paljon edullista ja maksutonta tekemistä kesäloman aikana. Toiminnat ovat suunnattu kaikille lahtelaisille 10–29-vuotiaille nuorille.

Kaupungista ulos suunnataan Sysmään Isorannan leirikeskukseen perinteisille nuorten KesäCamping-leireille ja Pupuleirille sekä kesävaellukselle Evon retkeilyalueelle. Kaupungissakaan tekeminen ei lopu, sillä tarjolla on mm. Heppahöperöt-ratsastuskoulu Amoretessa Jokimaalla, kiertäviä rantapiknikejä ja hupiolympialaisia, hohtokeilausta, frisbeegolfia sekä Ankkarallia.

Nuorisotilat siirtyvät kesälomalle heinäkuuksi, mutta sitä ennen niissä on luvassa mm. pakohuoneita, keittiöhommia hampurilaisten ja ranskalaisten kanssa, erilaista pelailua, lemmikkien hoivaamista ja sateenkaaren värinen päiväleiri. Liikkuvan nuorisotyön auto Liinu seikkailee heinäkuussa Lahden ja Nastolan alueella.

Paikkoja on rajoitetusti ja osaan toimintoihin tulee ilmoittautua etukäteen nuorisopalveluiden verkkokaupassa. Ilmoittautuminen kesäloman toimintoihin alkaa ke 11.5.2022 klo 9.00 ja päättyy ke 18.5.2022 klo 23.00.

Nuorisotilojen avoimet toiminnat alkavat 6.6. tilakohtaisesti. Näihin toimintoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Koko kesälomaohjelma luettavissa nuorisopalvelujen lomatoiminta -sivulta.

Lisätiedot: 
Lahden kaupungin nuorisopalvelut

Ulla-Riitta Moilanen
p. 050 559 4125
etunimi.sukunimi@lahti.fi

Päivi Aaltonen
p. 050 387 8790
etunimi.sukunimi@lahti.fi